© Splash / Ideal Image
© Splash / Ideal Image
ΙΔΙΟ ΦΟΡΕΜΑ

Aubrey Plaza - Elizabeth Olsen: Εμφανίστηκαν με το ίδιο φόρεμα στην πρεμιέρα της νέας τους ταινίας


Έχεις βάλει τα καλά σου, βγαίνεις για ποτό και μία κοπέλα φοράει ακριβώς το ίδιο ρούχο με σένα. ΤΟ. ΙΔΙΟ. ΡΟΥΧΟ. ΣΤΟ. ΙΔΙΟ. ΜΑΓΑΖΙ.

Πάρε το συναίσθημα που σου προκαλείται από αυτή τη μικρή ιστορία, πολλαπλασίασέ το επί εκατομμύρια μάτια (που θα δουν τη σύμπτωση) και τώρα έχουμε μια εικόνα του πόσο ανησυχούν οι σελέμπριτιζ όταν πρόκειται να εμφανιστούν στο κόκκινο χαλί, και το ενδεχόμενο να φορούν το ίδιο ρούχο με κάποια άλλη ενεδρεύει σε κάθε πόρτα λιμουζίνας που ανοίγει.

Όταν όμως είσαι πάρα-πολύ-κουλ, όπως η Όμπρεϊ Πλάζα και η Ελίζαμπεθ Όλσεν, όχι απλά δε σε νοιάζουν αυτά, αλλά τα σκαρώνεις και επίτηδες. Έτσι λοιπόν οι δύο ηθοποιοί εμφανίστηκαν στην πρεμιέρα της νέας τους ταινίας, «Ingrid Goes West» με το ίδιο Marc Jacobs φόρεμα και τις ίδιες Sophia Webster γόβες.

Οι συμπρωταγωνίστριες πόζαραν αγκαλιά και προσποιούνταν για πλάκα ότι τσακώνονται στο κόκκινο χαλί. Φυσικά τα κοινά outfits δεν ήταν σύμπτωση, αλλά μέρος του μάρκετινγκ της ταινίας που θέλει το χαρακτήρα που υποδύεται η Πλάζα να έχει ψύχωση με μία Instagram ινφλουένσερ (Όλσεν) και να μετακομίζει στο Λος Άντζελες για να τη γνωρίσει και να γίνουν φίλες.

Η Πλάζα και η Όλσεν ανήκουν στις λίγες θαρραλέες που σκέφτηκαν και τόλμησαν να βάλουν τα ίδια ρούχα σε επίσημη εμφάνιση- και από τις ακόμα λιγότερες που το κατάφεραν.

Το 2015 οι Τζένιφερ Λόρενς είχε αστειευτεί ότι θα προσπαθήσει να φορέσει το ίδιο ρούχο με την κολλητή της, Έιμι Σούμερ στις Χρυσές Σφαίρες, όπου ήταν και οι δύο υποψήφιες στην ίδια κατηγορία. Ωστόσο ο οίκος Dior, που έντυσε τη Λόρενς, με μια εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα, ήταν αρνητικός σε αυτή τη φάρσα.

Φωτογραφίες: © Splash / Ideal Image"