NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΣΤΟ FACEBOOK

Μαρίνα Σάττι: Η «συλλεκτική» φωτογραφία της σε ηλικία 9 ετών


Mια «συλλεκτική» φωτογραφία των παιδικών της χρόνων δημοσίευσε η Μαρίνα Σάττι μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook.

Μια φωτογραφία που ίδια διάλεξε από το συρτάρι των παιδικών της αναμνήσεων. Τότε που δεν μπορούσε ακόμα να φανταστεί ότι ο καλλιτεχνικός δρόμος που θα διάλεγε θα της χάριζε αναγνωρισιμότητα και επιτυχία.

Η Μαρίνα Σάττι γεννήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου του 1986 στην Αθήνα, από πατέρα Σουδανό και μητέρα Ελληνίδα. Μεγαλωμένη στο Ηράκλειο Κρήτης, το Σεπτέμβριο του 2004 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα με στόχο να σπουδάσει Αρχιτεκτονική στο E.M.Π. Παράλληλα, έκανε σπουδές στο κλασικό τραγούδι, στο χορό και το θέατρο. Ύστερα ήρθαν οι υποτροφίες: συγκεκριμένα η ίδια κέρδισε υποτροφία για το Berklee College of Music, από το οποίο αποφοίτησε το 2011 με εξειδίκευση στο Contemporary Writing and Production και Film Scoring.

Μπορεί να έγινε ευρύτερα γνωστή στο κοινό από την επιτυχία που έκανε η διασκευή του κομματιού «Θα σπάσω κούπες» και τη «Μάντισσα» που έκανε ρεκόρ χτυπημάτων στο You Tube μέσα σε λίγες μόνο ημέρες αλλά η πορεία της στον κόσμο της υποκριτικής και του τραγουδιού δεν ξεκίνησε τώρα. Ως τραγουδίστρια, έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως: Bobby McFerrin, Wayne Shorter, Danilo Perez, Patrice Rushen, Peter Herbolzheimer, Zebra Omnes, Simon Shaheen, Μάριος Φραγκούλης, Αλέκα Κανελλίδου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Χρήστος Θηβαίος, και πολλούς άλλους.

Η παιδική φωτογραφία της Μαρίνας Σάττι συγκέντρωσε πάνω από χίλια likes σε λιγότερο από ένα 24ωρο. Η ίδια ποζάρει στην Κρήτη και στη λεζάντα της φωτογραφίας σημείωσε χαρακτηριστικά: «Οταν επιστρέφεις στην Κρήτη και ανοίγουν τα συρτάρια».