Getty Images/Arthur Chatto
Getty Images/Arthur Chatto
06|08|2017 14:46
SHARE
ΝΕΟ ΦΡΟΥΤΟ

Ποιος Χάρι; -Ο ανιψιός της Βασίλισσας Ελισάβετ μεγάλωσε και είναι κούκλος


Ο Arthur Chatto είναι ο μεγάλος ανιψιός της Βασίλισσας (η μητέρα του, είναι ανιψιά της Βασίλισσας), είναι 23ος στη σειρά για το θρόνο και πρόσφατα έκλεισε τα 18. 

Αλλά το πιο σημαντικό για το Internet, είναι ότι πρόκειται για έναν κούκλο. Αρκετά χρόνια μετά τη φωτογραφία με τη Βασίλισσα, η The Daily Mail ανακάλυψε ότι ο Arthur Chatto έχει τον δικό του λογαριασμό στο Instagram, που είναι γεμάτος κοιλιακούς, μπράτσα, ζυγωματικά και μια σέλφι χωρίς μπλουζάκι (μπράβο Arthur!). 
Κι ενώ ο λογαριασμός του φιλοξενεί μόνο 16 εικόνες, αυτές είναι χαρακτηριστικές του ότι έχει γίνει πλέον ένας νεαρός άνδρας.  

Η λεζάντα μιας φωτογραφίας αποκαλύπτει ότι φοιτά στο Eton College, όπου φοιτούν όλοι οι γαλαζοαίματοι, εκεί πήγε και ο Γουίλιαμ με τον Χάρι.

Μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία των γονιών του – Sarah και Daniel - την ημέρα του γάμου τους, τον σκύλο του, και τις περιπέτειές του και μια φωτο του να παίζει γκάιντα. Ναι όλα αυτά μέσα σε 16 φωτογραφίες.

Αλλά η εικόνα που τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα είναι η σέλφι του στον καθρέφτης μόνο με το Calvin Klein εσώρουχό του.

Ο Arthur ήταν πολύ απασχολημένος με το σχολείο για να παραμείνει στο βασιλικό προσκήνιο - αλλά ίσως η φήμη του στα Social Media το αλλάξει.