Splashnews
Splashnews
08|08|2017 16:46
SHARE
ΜΕ ΕΝΑ ΤWEET

H Kένταλ Τζένερ στην αντεπίθεση -Τι απαντά στο μπαρ που την εξέθεσε με την απόδειξη


Ενα νέο μίνι σίριαλ μας κρατά συντροφιά τις τελευταίες ημέρες με πρωταγωνιστές την προτελευταία στη σειρά Καρντάσιαν και το μπαρ Baby's All Right.

H ιστορία εν συντομία έχει ως εξής:

Η 21χρονη και εκατομμυριούχoς Κένταλ Τζένερ, αποφάσισε να νυχτοπερπατήσει με τις φίλες της στη Νέα Υόρκη. Για κακή της τύχη όμως, επέλεξε να πάει στο αρκετά δημοφιλές μπαρ της πόλης ονόματι Baby's All Right. Και λέμε για κακή της τύχη, αφού οι υπάλληλοι μαζί και οι εργοδότες, έσπευσαν να στιλιτεύσουν την τσιγκουνιά της.

Οι άνθρωποι του μπαρ, αποφάσισαν -για να τιμωρήσουν την κίνηση να μην αφήσει φιλοδώρημα- να βγάλουν φόρα μόστρα την απόδειξη της πληρωμής. Ετσι λοιπόν, το επόμενο πρωί, ανέβασαν τη φωτογραφία στο λογαριασμό του μπαρ στο Instagram, (η οποία έχει πλέον διαγραφεί) με τη λεζάντα «Μην ξεχνάτε το φιλοδώρημα στον Bartender».

Εκτοτε το θέμα έλαβε τεράστια δημοσιότητα. Η φωτογραφία έγινε viral και το όνομα της Κένταλ Τζένερ, χαράχτηκε στη μνήμη μας ως συνώνυμο της τσιφουτιάς. 

Ωστόσο η νεαρή αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν πέρασε στην αντεπίθεση, όταν ένας φόλοουερ της, έκανε το εξής τουίτ: «Λατρεύω την @ KendallJenner Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα πίσω από αυτή την ιστορία. Ολοι βιάζονται να την κρίνουν επειδή ανήκει στην οικογένεια Καρντάσιαν». Η Κένταλ Τζένερ, άρπαξε την ευκαιρία και σχολίασε το tweet λέγοντας «Γαμώτο..οπότε την επόμενη φορά να μην ξαναφήσω μετρητά» υποδηλώνοντας πως άφησε φιλοδώρημα, αλλά σε μετρητά.