Η Ireland Baldwin ποζάρει για την πρώτη της καμπάνια με την Guess | 0 bovary.gr
Η Ireland Baldwin ποζάρει για την πρώτη της καμπάνια με την Guess | 0 bovary.gr
ΓΟΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ

Η Ireland Baldwin ποζάρει για την πρώτη της καμπάνια με την Guess


Μεγαλώνοντας με δύο γονείς σταρ, η κόρη της Κim Βasinger και του Alec Baldwin ακολουθεί σχεδόν αυτονόητα το χώρο του θέαματος.

Στα 21 της χρόνια, έχει αποφασίσει να απασχολεί τα μίντια. Και το καταφέρνει. Η μία φωτογράφιση έρχεται μετά την άλλη και εκείνη δείχνει να το απολαμβάνει.

Πριν από λίγους μήνες, η Ireland Baldwin επιλέχθηκε ως πρόσωπο του ημερολογίου του περιοδικού «Love». Φορώντας μια καπαρντίνα (μέχρι που τελικά έμεινε topless!) και παίζοντας με τον φακό είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου. Τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά είναι ξεκάθαρα θέμα DNA. Το όνομα της μητέρας της, βαρύ και η σύγκριση μαζί της αναπόφευκτη.

Αυτή τη φορά, η Ireland δοκιμάζεται σε κάτι καινούριο. Ενας από τους κορυφαίους οίκους μόδας, την επέλεξε για πρόσωπο της νέας του καμπάνιας και το αποτέλεσμα φαίνεται ότι τον δικαιώνει.

Ο Paul Marciano, συνιδρυτής της εταιρείας ρούχων την εκθείασε μέσω Instagram δημοσιεύοντας εικόνα από την φωτογράφιση, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η Ireland είναι ένα πολύ γοητευτικό κορίτσι! Μοιάζει τόσο πολύ με τη μαμά της, Kim Basinger».

H ίδια ευχαρίστησε την εταιρεία για την πρόταση συνεργασίας: «Eίναι τιμή μου να ανακοινώνω ότι είμαι «Guessgirl».

H Ιreland ποζάρει με ροκ διάθεση, αφήνει τη γοητεία της να ζαλίζει το φακό και φαίνεται σίγουρη για τον εαυτό της. Ισως αυτό να είναι και το «μυστικό» της.