Η πιο επινοητική γυναίκα -Μετατρέπει τα παλιά πουκάμισα σε απίθανα φορέματα για τις κόρες της | 0 bovary.gr
Η πιο επινοητική γυναίκα -Μετατρέπει τα παλιά πουκάμισα σε απίθανα φορέματα για τις κόρες της | 0 bovary.gr
ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΕΝΤΟ!

Η πιο επινοητική γυναίκα -Μετατρέπει τα παλιά πουκάμισα σε απίθανα φορέματα για τις κόρες της


Η Stephanie Miller είναι δασκάλα και μητέρα τεσσάρων παιδιών (δύο κοριτσιών 3 και 4 ετών και δύο αγοριών 5 ετών και 5 μηνών). Μια ραπτομηχανή έγινε κομμάτι της καθημερινότητά της και την άλλαξε. Εντελώς.

«Υπέφερα από επιλόχειο κατάθλιψη και ο τρόπος ζωής μου λόγω μητρότητας με έκανε να νιώσω «κρίση ταυτότητας» δηλώνει η Stephanie στο HuffPost. Η μεγάλη αγάπη της Stephanie για τις τέχνες που δεν χάθηκε ποτέ (σσ. κατέχει πτυχίο στις καλές τέχνες και παρέδιδε μαθήματα ζωγραφικής), ήταν η κινητήριος δύναμη για να κάνει την καθημερινότητά της πιο ευχάριστη και παραγωγική.

Με τη βοήθεια της ραπτομηχανής της μεταποιεί τα ρούχα του συζύγου της δημιουργώντας υπέροχα ρούχα για τις κόρες της.

«Η ραπτική με βοήθησε να διαχειριστώ την επιλόχειο κατάθλιψη και ειλικρινά με έκανε ευτυχισμένη». Με τη βοήθεια των YouTube tutorials, έμαθε να ράβει φορέματα. Η Stephanie αξιοποιεί όλα τα ρούχα του συζύγου της (T-Shirts και πουκάμισα) που λόγω μεγέθους δεν του ταιριάζουν ενώ δημιουργεί ρούχα και για τον εαυτό της. Οι κόρες της έχουν κατενθουσιαστεί με το αποτέλεσμα της προσπάθειάς της. Μάλιστα η 3χρονη κόρη της έδωσε το όνομά της στις δημιουργίες της μητέρας της: «Εlsa dresses».

Γείτονες και φίλοι της δίνουν ρούχα τους που δεν φορούν πια και εκείνη τα αξιοποιεί θεαματικά!

H Stephanie μεγάλωσε σε μια οικογένεια που μπορεί να μην είχε μεγάλη οικονομική ευχέρεια, ωστόσο τα παιδικά της χρόνια ήταν γεμάτα έμπνευση και δημιουργικότητα.

Και αυτές δεν χάθηκαν ποτέ.