Η 19χρονη κόρη της Uma Τherman κάνει το ντεμπούτο της στην υποκριτική | 0 bovary.gr
Η 19χρονη κόρη της Uma Τherman κάνει το ντεμπούτο της στην υποκριτική | 0 bovary.gr
H ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ

Η 19χρονη κόρη της Uma Τherman κάνει το ντεμπούτο της στην υποκριτική


Μπορεί να έχει ακόμα πολλά χιλιόμετρα να διανύσει για να κάνει την διαδρομή των γονιών της στο χώρο της υποκριτικής.

Ωστόσο, η παρουσία της δείχνει ότι έχει όλα τα φόντα για να το καταφέρει. Ο λόγος για τη 19χρονη κόρη της Uma Therman και του Ethan Hawke, Maya Thurman Hawke που κάνει το ντεμπούτο της στην υποκριτική. Η κόρη των χολιγουντιανών σταρ έχει ανοίξει τα φτερά της και φαίνεται ότι το μέλλον της στο χώρο του μόντελιγκ (αλλά και της υποκριτικής) είναι πολλά υποσχόμενο.

H κόρη των ηθοποιών θα κρατήσει βασικό ρόλο στη σειρά του BBC, Little Women. Οταν γίνεται αναφορά για εκείνη στα ξένα μίντια, η σύγκριση με τη μητέρα της είναι αναπόφευκτη και η ομοιότητά τους εμφανής. H Maya Thurman Hawke έχει φωτογραφηθεί αρκετές φορές με τους γονείς της στο κόκκινο χαλί και η παρουσία της χαρακτηρίζεται ως γοητευτική και ιδιαιτέρως διακριτική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κόρη των ηθοποιών έγινε πριν από μερικούς μήνες το νεό πρόσωπο του βρετανικού brand Αll Saints. H ίδια κάνει την εμφάνισή της στην καμπάνια της εταιρείας για την άνοιξη που πέρασε. Εχοντας κάνει σπουδές στην υποκριτική, με διαβατήριο την φινετσάτη γοητεία της και ένα όνομα συνδεδεμένο με την επιτυχία, η Maya Therman Hawke ξεκινά το μακρύ, όπως όλα δείχνουν, ταξίδι της στην υποκριτική παραμένοντας ένα άτομο χαμηλών τόνων.

 

Φωτογραφίες: AP Ιmages

© Splash / Ideal Image