apimages
apimages
11|08|2017 19:00
SHARE
ΚΕΙΤΙ ΠΕΡΙ

Σκέφτεσαι να στείλεις μήνυμα στον πρώην; Η συμβουλή της Κέιτι Πέρι θα σε κάνει να αφήσεις κάτω το κινητό


Πιθανότατα να πιστεύετε, ότι κάθε αστέρας του Χόλιγουντ έχει την ευκαιρία λόγω της δόξας ή του χρήματος που απολαμβάνει, να δημιουργεί καινούριους δεσμούς, κουνώντας απλά το μικρό του δαχτυλάκι και να μην ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το αν αυτή η σχέση δεν στεριώσει.

Ποιος είπε όμως, ότι οι αυτοί άνθρωποι που θαυμάζετε για το ταλέντο τους δεν έχουν αισθήματα;

Η Κέιτι Πέρι είναι μια από τις περιπτώσεις διάσημων προσωπικοτήτων που έχει απασχολήσει αρκετά κατά καιρούς με την προσωπική της ζωή και παράλληλα έχει προσπαθήσει να μοιραστεί δημόσια τις σκέψεις και τις απόψεις της γύρω από τις ερωτικές σχέσεις.

Εχοντας και η ίδια αισθανθεί την ανάγκη να στείλει μήνυμα στον πρώην της μετά από έναν χωρισμό, η τραγουδίστρια έδωσε σε όλους όσους την άκουγαν να μιλάει στο Conversations with Delilah, την καλύτερη συμβουλή ever.

Η Κέιτι Πέρι είπε χαρακτηριστικά:

«Είχα βρεθεί σε αυτή τη θέση παλιά και κατά κάποιο τρόπο αυτό είχε αναζωογονήσει τη σχέση και υπάρχουν τόσες φορές που μπορείς ή θέλεις ή πρέπει να ανανεώσεις τη σχέση σου και κάποιες φορές απλά χρειάζεσαι να γράψεις το μήνυμα και να μην το στείλεις ποτέ. Είναι μια άσκηση, μια καθαρτική άσκηση.» 

Η διάσημη τραγουδίστρια εξήγησε μετά, ότι η διαδικασία σύνταξης αλλά μη αποστολής του μηνύματος έχει για εκείνη ως εξής:

«Μου αρέσει να γράφω το μήνυμα και μετά να κοιμάμαι, γιατί τα δικά μου συναισθήματα είναι πολύ πιο έντονα εκείνες τις ώρες κι όταν το πρωί ξυπνάω, αισθάνομαι ότι είμαι πολύ χαρούμενη που δεν έστειλα τελικά το μήνυμα. Ολη αυτή η διαδικασία, η άσκηση δηλαδή εξυπηρετεί ένα είδος αυτοέλεγχου.»

Σύμφωνα μάλιστα με το BuzzFeed, η διαδικασία αυτή που ακολουθεί η σταρ ήταν και πηγή έμπνευσης για το κομμάτι της «Save As Draft».

Ετσι λοιπόν, την επόμενη φορά που θα ξυπνήσετε χαράματα και κάτι μέσα σας θα σας «τρώει» για να στείλετε ένα μήνυμα στο πρώην ταίρι σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να γράψετε το μήνυμα αυτό, να το αποθηκεύσετε στα πρόχειρα και να κοιμηθείτε!

apimages
apimages