Αυτή η νεαρή γυναίκα έχει το πιο έξυπνο βιογραφικό στο Tinder | 0 bovary.gr
Αυτή η νεαρή γυναίκα έχει το πιο έξυπνο βιογραφικό στο Tinder | 0 bovary.gr
H LAUREN ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Αυτή η νεαρή γυναίκα έχει το πιο έξυπνο βιογραφικό στο Tinder


Η Lauren είναι 21 ετών, κατάγεται από το San Diego της California και εκτός από ομορφιά, διαθέτει απίθανο χιούμορ.

Η Lauren με την αυτοσαρκαστική της διάθεση κατάφερε να γίνει πολύ σύντομα σταρ του Διαδικτύου.

Πριν από ένα χρόνο, μετά από σοβαρό ατύχημα με μοτοποδήλατο, οι γιατροί αναγκάστηκαν να της κόψουν το αριστερό χέρι. Ενα γεγονός που της προκάλεσε θυμό αλλά και πείσμα. Φύσει δυναμική και αισιοδόξη, καταφέρνει να ξεπερνά κάθε είδους δυσκολία που μπορεί να συναντά στην καθημερινότητά της. Σε μοναχικές ημέρες, βρήκε συντροφιά στο Twitter.

Και μιας και κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μοιάζει με έναν μικρόκοσμο της κοινωνίας μας, εκεί συνάντησε «φίλους» και «εχθρούς». Δεν ήταν λίγοι αυτοί που με αγένεια σχολίασαν την εικόνα της. Εκείνη σε άλλα σχόλια απάντησε, για άλλα αδιαφόρησε. Οι διαδικτυακοί της φίλοι δεν σταμάτησαν να την στηρίζουν και έγιναν φαν των αυτοσαρκαστικών αναρτήσεών της.

Η Lauren πρόσφατα ανανέωσε το προφίλ της στον λογαριασμό της στο Τinder αναφέροντας το χαρακτηριστικό της (χέρια 1/2'- προσωπικότητα 20/10’) που τον διατηρεί χωρίς να έχει κάνει αυτοσκοπό της τις γνωριμίες και το ραντεβού που μπορεί να προκύψουν. Για εκείνη, το πιο γοητευτικό χαρακτηριστικό ενός άνδρα είναι το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός.

Εκείνη τα ‘χει καλά με τον εαυτό της. Θέλει απλά ο άνθρωπος που θα είναι στο πλευρό της να την σέβεται και να την δέχεται όπως είναι. Τόσο απλά.

 

 

Everyone has been messaging me on here asking if this is me and not a catfish. i'm here to inform you that it is in fact me. Thank you from your time.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lauren (@duckusername) στις Αύγ 7, 2017, 10:09πμ PDT

 

 

Φωτογραφίες από την καθημερινότητά της