1.bp.blogspot.com/cdn.lifebuzz.com
1.bp.blogspot.com/cdn.lifebuzz.com
14|08|2017 17:19
SHARE
ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ

Η Τζένιφερ Άνιστον αποκαλύπτει γιατί οι θηλές της διαγράφονταν όταν έπαιζε στα Φιλαράκια


Η Τζένιφερ Άνιστον έδωσε επιτέλους απάντηση στο φλέγον θέμα που συνεχίζει να απασχολεί 10 χρόνια μετά το τέλος της σειράς. 

Ακόμα και να μη το είχατε παρατηρήσει, ένα απλό google search με τις λέξεις «Jennifer Aniston, Friends» αρκεί για να διαπιστώσετε και μόνη σας ότι 9 στις 10 σκηνές που εμφανίζεται ως Ρέιτσελ στη σειρά που άφησε εποχή, οι θηλές της διαγράφονται μέσα από το εκάστοτε t-shirt που φοράει. Γιατί όμως; 

Ακόμα κι αν έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που η δημοφιλής σειρά τελείωσε, είναι ένα θέμα που συζητιέται τόσο έντονα που η 48χρονη ηθοποιός αναγκάστηκε να πάρει θέση. 

Για την ακρίβεια, σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην αμερικανική Vogue, της ζητήθηκε να σχολιάσει πως νιώθει που, στην ουσία, εν εγνοία της, έχει γίνει η πρωτοπόρος του κινήματος Free the nipple (το οποίο υποστηρίζει το δικαίωμα των γυναικών να κυκλοφορούν χωρίς σουτιέν). 

 

 

Η φανταστική της απάντηση;  

«Ναι, δεν ξέρω τι να πω γι' αυτό! Είναι από αυτά τα πράγματα που απλώς συμβαίνουν, υποθέτω. Φοράω σουτιέν, δεν ξέρω τι να σας πω! Από την άλλη, δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να ντρέπομαι που φαίνονται οι θηλές μου- έτσι είναι το στήθος μου!  Δε θα παραπονεθώ κιόλας!» (Τζένιφερ, εμείς στηρίζουμε). 

Επιπλέον, δήλωσε ότι η σειρά οφείλει το μεγάλο come back της στο Netflix. «Είναι περίεργο, είναι σαν να έχεις παγώσει το χρόνο. Κορίτσια μου μιλάνε στο δρόμο σαν να παίζω ακόμα στη σειρά! Νιώθω περήφανη που ακόμα μπορεί να ταυτιστεί κάποιος με τα Φιλαράκια». 

Και τώρα μπορούμε να επιστρέψουμε όλοι στις δουλειές μας. Εχρμμ, στις διακοπές μας εννοούσαμε.