apimages
apimages
16|08|2017 09:52
SHARE
ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΜΙΛΑ

Η Μίλα Κούνις έγινε 34 και το γιόρτασε οικογενειακώς στη Βουδαπέστη


Η Μίλα Κούνις είχε γενέθλια και αποφάσισε να τα γιορτάσει με φόντο την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας.

Και να θέλουν οι σταρ να κρυφτούν, τα social media δεν τους αφήνουν. Έτσι μετά από φωτογραφίες που «μοιράστηκαν» στο Instagram έγινε γνωστό ότι η Μίλα έσβησε τα κεράκια της τούρτας της στην Ουγγαρία. Η ουκρανικής καταγωγής ηθοποιός, τη Δευτέρα, βρέθηκε στο εστιατόριο Vintage Garden Döme Bistro της πρωτεύουσας μαζί με τον σύζυγό της Αστον Κούτσερ, τα δύο τους παιδιά (την 2χρονη Wyatt και τον 9 μηνών Dimitri) και αγαπημένους φίλους.

Η φωτογραφία που έκανε γνωστή την παρουσία τους στην Ουγγαρία φαίνεται να έχει βγει από τον Άστον Κούτσερ και μοιράστηκε από το λογαριασμό του εστιατορίου στο Instagram. H λεζάντα μάλιστα που συνοδεύει τη φωτογραφία (και είναι στα ουγγρικά) λέει: «Μαντέψτε ποιος γιόρτασε τα γενέθλια του μαζί μας!» 

 

Για να είμαστε απόλυτα ακριβείς ο λόγος που βρίσκονται στην Ουγγαρία δεν είναι ακριβώς επειδή την επέλεξαν ως ταξιδιωτικό προορισμό (αν και, προφανώς, είναι μια υπέροχη πόλη).

Η Μίλα βρίσκεται εκεί για επαγγελματικές υποχρεώσεις και συγκεκριμένα για τα γυρίσματα της κωμικής ταινίας δράσης The spy who dumped me στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον σύντροφο της Τζένιφερ Άνιστον, Τζάστιν Θερού. Σύμφωνα με τα τοπικά νέα, το ζευγάρι έχει νοικιάσει ένα σπίτι στη Βουδαπέστη αφού πρόκειται να περάσουν εκεί το καλοκαίρι (αλλά και τον Σεπτέμβριο), μέχρι να τελειώσουν τα γυρίσματα. Όπως γράφεται, τον ελεύθερο τους χρόνο τον αφιερώνουν σε βόλτες σε αξιοθέατα και σημεία της πόλης, αλλά και σε κοντινά ταξίδια. 

Στην κεντρική φωτογραφία του άρθρου τους βλέπουμε σε αγώνες κολύμβησης 2017 FINA World Championships στη Βουδαπέστη ενώ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, στις αρχές Αυγούστου επισκέφτηκαν την Ουκρανία και την πόλη Chernivtsi, απ' όπου κατάγεται η Μίλα Κούνις.