Instagram/ChrissyTeigen
Instagram/ChrissyTeigen
21|08|2017 10:10
SHARE
ΠΑΡΑ ΤΡΙΧΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕ

H Κρίσι Τέιγκεν δοκίμασε τις ικανότητες της στο μπαλέτο και «τ' άκουσε»


Η Κρίσι Τέιγκεν λατρεύει το μπαλέτο. Και είπε να το δοκιμάσει βουτώντας κατευθείαν στα βαθιά. 

Μέσα στο σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η Κρίσι Τέιγκεν βρήκε κάτι πουέντ, τις φόρεσε, φώναξε και τον σύζυγό της Τζον Λέτζεντ και προσπάθησε να ισορροπήσει πάνω σε αυτές. Μάλιστα με τη βοήθεια του αγαπημένου της κατάφερε να σηκωθεί στις μύτες και να κάνει μια στροφή μέχρι που ξαναέπεσε στο έδαφος γελώντας και αναφωνώντας «F*ck».

 

 

«Είμαι ερωτευμένη με το να παρακαλουθώ μπαλέτο από τότε που ήμουν πιο νέα. Αυτές οι πουέντ είναι από μια performance που μου είχε κανονίσει ο Τζον πριν από μερικά χρόνια. Απόψε, είπα να δοκιμάσω να ανέβω πάνω σε αυτές. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ. Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όλες τις μπαλαρίνες που αγαπώ», γράφει ενθουσιασμένη κάτω από το βιντεάκι. 

Το ίδιο ποστ μοιράστηκε και μέσα από το λογαριασμό της στο Twitter, γράφοντας «Τα πόδια μου είναι τόσο αδύναμα. Θέε μου, λατρεύω τις μπαλαρίνες». 

 

 

Παρά του ότι η ίδια φάνηκε να το διασκεδάζει, οι followers του 31χρονoυ μοντέλου δεν βρήκαν το ίδιο «αστεία» και χαριτωμένη την προσπάθεια της να σηκωθεί στις πουέντ. Αντιθέτως ανησύχησαν και έσπευσαν να την προειδοποιήσουν για τις πιθανές συνέπειες που θα μπορούσε να έχει η προσπάθεια της.  

Για την ακρίβεια το βρήκαν ιδιαίτερα απερίσκεπτο από μέρους της και έτσι το βίντεο δέχτηκε διάφορες αντιδράσεις στις οποίες την προειδοποιούσαν ότι θα μπορούσε να είχε σπάσει κάτι προσπαθώντας να ισορροπήσει πάνω σε ένα τόσο άβολο παπούτσι χωρίς να έχει κάνει ζέσταμα πρώτα. 

«Να προσέχεις πολύ όταν είσαι πάνω στις πουέντ. Είναι πολύ εύκολο να σπάσεις τον αστράγαλό σου αν δεν το κάνεις σωστά ή αν δεν έχεις δυνατούς αστραγάλους!», έγραψε ένας. (Με άλλα λόγια, do no try this at home). 

Η Κρίσι συνειδητοποίησε το λάθος της, αλλά κάπως ενοχλημένη από τις καλοπροαίρετες πλην απανωτές και επαναλαμβανόμενες παραινέσεις των followers της που είχαν το μαμαδίστικο στιλ «Αχ τι θα κάνω με αυτό το κορίτσι. Ποτέ δε με ακούει», απάντησε αντιστοίχως:  

«Οκ το κατάλαβα», τουίταρε «Θα μπορούσα να είχα σπάσει τον αστράγαλό μου. Μπορείτε να σταματήσετε να μου το λέτε τώρα. Που να ξέρατε ότι μέσα στην ημέρα κάνω περίπου 1000 ακόμα πράγματα με τα οποία θα μπορούσα να σπάσω κάτι». 

 

 

Εντάξει βρε Κρίσι. Μια κουβέντα είπαν τα παιδιά. Για το καλό σου. Αμέσως να τους αποπάρεις.