apimages
apimages
29|08|2017 18:15
SHARE
ΣΤΟ INSTAGRAM

Το συγκινητικό μήνυμα της Πάρις Τζάκσον για τον πατέρα της -Σαν σήμερα θα γινόταν 59 ετών


Λίγο μετά την εμφάνισή της στα φετινά βραβεία MTV και τα σχόλια που προκάλεσε με τον τρόπο με τον οποίο αξιοποίησε τον ρόλο της ως παρουσιάστρια του βραβείου για το καλύτερο βίντεο της ποπ, η 19χρονη Πάρις στρέφει όλα τα βλέμματα επάνω της με ένα συγκινητικό μήνυμα προς τον αγαπημένο της πατέρα.

«Ποτέ ξανά δεν θα νιώσω αγάπη, όπως αυτή που ένιωθα μαζί σου».

Τα λόγια αυτά ανήκουν στην Πάρις Τζάκσον. Την κόρη του θρύλου της ποπ σκηνής που αν ζούσε σήμερα, θα γιόρταζε τα 59α γενέθλια του μαζί με ανθρώπους που τον λάτρευαν, όπως η Πάρις.

Εκείνη θέλοντας να τιμήσει τον πατέρα της, τον βασιλιά της ποπ σκηνής, μοιράστηκε πριν από λίγες ώρες με τους θαυμαστές της (σχεδόν δύο εκατομμύρια) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια τρυφερή φωτογραφία από την παιδική της ηλικία και την εποχή των 1990s.

Η λεζάντα που συνοδεύει τη συγκεκριμένη φωτογραφία, στην οποία η Πάρις βρίσκεται στην αγκαλιά του πατέρα της και του δίνει ένα φιλί στο στόμα, ραγίζει καρδιές:

«Ευχές στην αγάπη της ζωής μου, τον μοναδικό άνθρωπο που μου έδειξε τι πραγματικά σημαίνει πάθος, εκείνον που μου έδωσε σταθερές αξίες για να ζω και με έμαθε να ονειρεύομαι. Ποτέ ξανά δεν θα νιώσω αγάπη, όπως αυτή που ένιωθα μαζί σου. Είσαι πάντοτε μαζί μου και είμαι πάντοτε μαζί σου. Αν και δεν είμαι εσύ κι εσύ δεν είσαι εγώ, γνωρίζω βαθιά ότι είμαστε ένα. Και οι ψυχές μας δεν θα αλλάξουν ποτέ. Θα σε ευχαριστώ για πάντα για τη μαγεία που μου χάρισες.»

 

 

Η Πάρις Τζάκσον διατηρούσε πολύ στενές σχέσεις με τον πατέρα της και μάλιστα είχε δηλώσει χαρακτηριστικά τον Απρίλιο του 2017 στο Harper's Bazaar, ότι εκείνη ήταν το αγαπημένο του παιδί, ότι μεγάλωνε σαν πριγκίπισσα και ήταν τέλεια στα μάτια του πατέρα της.

Ο Μάικλ Τζάκσον πέθανε στις 25, Ιουνίου του 2009, μόλις στα 50 του χρόνια και ο θάνατός του ήταν ένα ξαφνικό γεγονός που άφησε πολλούς θαυμαστές του να θρηνούν και να αναρωτιούνται τι συνέβη.

apimages
apimages
apimages
apimages