Η Βραζιλιάνα «Cara Delevingne» που έχει κατακτήσει τα Social Media | 0 bovary.gr
Η Βραζιλιάνα «Cara Delevingne» που έχει κατακτήσει τα Social Media | 0 bovary.gr
02|09|2017 16:41
SHARE
MAJU

Η Βραζιλιάνα «Cara Delevingne» που έχει κατακτήσει τα Social Media


Μπορεί στο μυαλό σας οι σύγχρονες influencers να είναι συνδεδεμένες με μια ζωή γεμάτη λάμψη και πολυτέλεια, ωστόσο η 19χρονη Maria Julia «Maju» Trindade ξεχωρίζει για τον κουλ και προσιτό της χαρακτήρα, που την κάνει την πιο διάσημη και «αφιλτράριστη» περσόνα των media στη Βραζιλία.

Γεννήθηκε στην Catanduva του São Paulo και η καριέρα της ως webceleb ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 12 ετών και συγκεκριμένα, όταν εκείνη πήρε την κάμερα που είχε κρύψει η γιαγιά της για να καταγράψει όλα όσα ήθελε να πει στο κανάλι της.

Η Maria Julia «Maju» Trindade αποφάσισε δηλαδή να δημιουργήσει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Youtube μέσα από τον οποίο μοιραζόταν συμβουλές και απόψεις σχετικά με τη μουσική, το μακιγιάζ και το στιλ, διατηρώντας ένα κωμικό ύφος.

 

 

Εκτοτε η φήμη της εκτοξεύτηκε στα ύψη. Το 2016 ως σπουδαία εκπρόσωπος των youtubers στη Βραζιλία προσκλήθηκε από την επιτροπή RIO 2016 να φέρει την Ολυμπιακή φλόγα στην τελετή, ενώ την ίδια χρόνια η Maria Julia «Maju» Trindade ανακοίνωσε μέσα από το λογαριασμό της στο Snapchat την κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου, της αυτοβιογραφίας της. Ακόμη, η νεαρή έχει συμμετάσχει σε καμπάνιες πασίγνωστων brands, όπως της Adidas.

Το στιλ του it girl της Βραζιλίας βασίζεται σε διαχρονικά και οικονομικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας που συνθέτουν απλά και κάζουαλ outfits για όλες τις ώρες. Θα τη δείτε για παράδειγμα να φοράει ένα βίντατζ πουκάμισο με τύπωμα Led Zeppelin το οποίο εύστοχα συνδυάζει με high-waisted jeans ή ένα φλοράλ φόρεμα με άνετες μπότες.

Ενα ακόμη σήμα κατατεθέν της Maria Julia «Maju» Trindade αποτελούν τα τατουάζ σε διάφορα σημεία επάνω στο σώμα της, όπως στα πόδια και τα χέρια της. Μάλιστα η νεαρή ταξιδεύει συχνά προκειμένου να ανακαλύψει νέα σχέδια που θα την εμπνεύσουν.

Η Maria Julia «Maju» Trindade είναι μια «δροσερή» παρουσία στο χώρο των social media, πολλά υποσχόμενη σύμφωνα με πολλούς, αφού ήδη μετρά περισσότερους από 4.5 εκατομμύρια ακολούθους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και για το όνομα της έχει γράψει πρόσφατα και η Vogue, που αναφέρει χαρακτηριστικά ότι την έχουν συγκρίνει ακόμα και με την Κάρα Ντελεβίν.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες με στιγμές από την καθημερινότητα της upcoming influencer.