Splashnews.com
Splashnews.com
04|09|2017 10:53
SHARE
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΕΝΕΤΙΑΣ

Τζένιφερ Λόρενς-Ντάρεν Αρονόφσκι: Η άφιξή τους στην Ιταλία για το Φεστιβάλ Βενετίας


Η άφιξη του πολυσυζητημένου ζευγαριού στο Φεστιβάλ Βενετίας για την πρεμιέρα της ταινίας που τους έφερε κοντά. 

Φορώντας ένα αέρινο, μακρύ φόρεμα με διακριτικά φλοράλ σχέδια, η Τζένιφερ Λόρενς κατέφθασε  μαζί με το σύντροφό της Ντάρεν Αρονόφσκι, στο αεροδρόμιο της Βενετίας, προκειμένου να παρευρεθούν στο 74ο φεστιβάλ Βενετίας για την πρεμιέρα του νέου ψυχολογικού θρίλερ, Mother.

Η Τζένιφερ συνδύασε το country style φόρεμά της με ένα γκρι καπέλο με γείσο και μποτάκια ενώ περπατούσε απόσταση από τον σύντροφό της. 

splashnews.com
splashnews.com

Η 27χρονη ηθοποιός και ο 46χρονος σκηνοθέτης, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι μαζί από τον Αύγουστο του 2016, αλλά η σχέση τους έγινε γωνστή το Μάρτιο του 2017. Το ζευγάρι αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας , αλλά και τις δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης προκειμένουν να διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ.  

Σύμφωνα με άρθρο του E! News, μετά την άφιξη τους το Σάββατο, κατευθύνθηκαν στο ξενοδοχείο, πέρασαν την ημέρα στο δωμάτιο και έφυγαν από την πίσω πόρτα του ξενοδοχείου όπου τους παρέλαβε ένα θαλάσσιο ταξί για να τους πάει στο εστιατόριο που θα δειπνούσαν. 

splashnews.com
splashnews.com

Σε συνέντευξη της στη Vogue, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, μίλησε για τη σχέση σας με τον σκηνοθέτη λέγοντας πως υπήρχε μια ακαθόριστη ενέργεια μεταξύ τους καθώς καθώς γύριζαν την ταινία, αλλά οτιδήποτε μεταξύ τους συνέβη μετά το τέλος της ταινίας.

«Όταν είδα το αποτέλεσμα, θυμήθηκα από την αρχή πόσο σπουδαίος είναι». 

Η Τζένιφερ Λόρενς, μετά από μια σύντομη σχέση που είχε με τον τραγουδιστή των Coldplay, Κρις Μάρτιν, και, φυσικά, μετά από τη μακροχρόνια σχέση της με τον ηθοποιό Νίκολας Χουλτ, δήλωσε: «Έχω υπάρξει σε σχέσεις όπου αισθανόμουν μπερδεμένη. Με τον Ντάρεν δεν νιώθω έτσι». 

Επιπλέον, στην ίδια συνέντευξη δήλωσε πόσο θαυμάζει τον Ντάρεν ως γονιό, λέγοντας ότι είναι υπέροχος σαν πατέρας με το γιο του Χένρι που έχει αποκτήσει με την πρώην γυναίκα του Ρέιτσελ Βάις.