Apimages
Apimages
12 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ

O Μπραντ Πιτ τηλεφώνησε στην Τζένιφερ Άνιστον για να της ζητήσει συγγνώμη


Εκείνος ζούσε το μεγάλο έρωτα με την Αντζελίνα Τζολί κι εκείνη ένα οδυνηρό διαζύγιο

Σίγουρα ήταν ένα από τα πιο «hot» ζευγάρια στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Ο γάμος τους στις αρχές του 2000 μονοπώλησε το ενδιαφέρον. Πέντε χρόνια αργότερα και το διαζύγιό τους έγινε πρώτη είδηση σε όλο τον κόσμο.

Ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον γνωρίστηκαν το 1995 στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Τα Φιλαράκια». Ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν μετά από 5 χρόνια στο Μαλιμπού.

Όλα όμως γκρεμίστηκαν για το πιο όμορφο ζευγάρι του Χόλιγουντ όταν στα γυρίσματα της ταινίας «Mr & Mrs Smith», ο Μπραντ Πιτ ερωτεύτηκε την συμπρωταγωνίστριά του, η οποία δεν ήταν άλλη από την εκρηκτική Αντζελίνα Τζολί.

Ο Μπραντ και η Αντζελίνα ζούσαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες έναν πολύ δυνατό έρωτα, ενώ η Τζένιφερ Άνιστον ένιωσε να την εξαπατά ο αγαπημένος της σύζυγος, καθώς δεν της αποκάλυψε την αλήθεια εγκαίρως, ενώ στη συνέχεια έμεινε μόνη βιώνοντας ένα οδυνηρό διαζύγιο. Έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσει και τα ΜΜΕ, τα οποία την παρουσιάζαν ως μοναχική και δυστυχισμένη, ενώ αποθέωναν το νέο λαμπερό ζευγάρι.

Δώδεκα χρόνια μετά το πολύκροτο διαζύγιο, έρχεται η απόλυτη δικαίωση για την Τζένιφερ Άνιστον

Apimages
Apimages

Ο Μπραντ Πιτ φαίνεται πως αξιοποίησε τον χρόνο που του δόθηκε μετά από τον χωρισμό του με την Αντζελίνα και έκανε έναν απολογισμό της ζωής του. Στα πλαίσια αυτού του απολογισμού κάλεσε την Ανιστον για να της ζητήσει συγγνώμη.

Σύμφωνα με το «In Touch Weekly», ο Μπραντ Πιτ επικοινώνησε μαζί της για να συζητήσουν το πώς έληξε ο γάμος τους, μια κίνηση που φέρεται να αναθέρμανε τις σχέσεις τους. 

«Είναι αποφασισμένος να απολογηθεί για όλα όσα την υπέβαλε κι ακριβώς έκανε. Ηταν η πιο φιλική κουβέντα που έκαναν ποτέ οι δυο τους. Η Τζένιφερ συγκινήθηκε πάρα πολύ. Όλα τα πληγωμένα αισθήματα και η πικρία που καταπίεζε για χρόνια ήρθαν στην επιφάνεια και ξέσπασε σε κλάματα. Ο Μπραντ της ζήτησε συγγνώμη που ήταν απών σύζυγος, που ήταν υπό την επήρεια ουσιών και που βαριόταν το μεγαλύτερο διάστημα που ήταν μαζί της. Επίσης της απολογήθηκε που την εγκατέλειψε για την Αντζελίνα», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον της αγαπημένης ηθοποιού, την οποία επικαλείται το περιοδικό.

Αυτή η είδηση έρχεται μετά την ανακοίνωση ότι ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί έχουν ζητήσει συμβουλευτική υποστήριξη σε μια προσπάθεια να επανενωθούν.