Instagram/KimKardashian
Instagram/KimKardashian
06|09|2017 09:51
SHARE
ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ KIM

Κιμ Καρντάσιαν: Η νέα της γυμνή φωτογράφιση


Αν η μετοχή της ήταν ήδη ανεβασμένη, το τελευταίο διάστημα έχει εκτιναχθεί στα ύψη. Η Κιμ Καρντάσιαν συνεχίζει να πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι και να κάνει τη μια φωτογράφιση μετά την άλλη.

Οι τελευταίες της φωτογραφίσεις, στις οποίες ενδύθηκε δύο εμβληματικές φιγούρες, από διαφορετικό στερέωμα και δεκαετία η κάθε μια, τη Τζάκι Κένεντι και τη Cher, δημιούργησαν έναν ανεμοστρόβιλο από σχόλια και εντυπώσεις γύρω από το όνομά της και, φυσικά, ανέβασαν μερικά ακόμα εκατομμύρια το κασέ της. 

 

 

 

 

Πριν από λίγες ώρες, χιλιάδες (πάνω από 950 για την ακρίβεια-χιλιάδες πάντα) καρδούλες «πατήθηκαν» πάνω στο τελευταίο της ποστ στο Instagram μέσα από το οποίο μοιράστηκε μια ασπρόμαυρη λήψη από την τελευταία της φωτογραφική συνεργασία.

Η 36χρονη reality star φωτογραφήθηκε ως άλλη Τζέιν (;) να σκαρφαλώνει πάνω σε ένα δέντρο, φορώντας μόνο ένα ζευγάρι αρβυλάκια -πιθανότατα Dr Martens- και τίποτα άλλο. 
Αυτή η λήψη της Κιμ στο φυσικό (της) περιβάλλον είναι για το επετειακό βιβλίο των φωτογράφων μόδας Mert Alas και Marcus Piggott. 

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι η τελευταία της, τόσο λιτή σε ντύσιμο, φωτογράφιση έγινε πριν σχεδόν δύο χρόνια για (εκείνο το αμφιλεγόμενο) εξώφυλλο του περιοδικού Paper ενώ ποιος μπορεί να ξεχάσει τη nude mirror selfie που ανέβασε στο λογαριασμό της το Μάρτιο του 2016 βάζοντας δύο μαύρες μπάρες στα επίμαχα σημεία του σώματός της. 

Τόσο η πόζα, όσο και η λήψη είναι τραβηγμένη με αρκετα αριστοτεχνικό τρόπο ώστε να μη διακρίνονται επίμαχα σημεία. Μάλιστα, η Κιμ, για να ανεβασει τη φωτογραφία πρόσθεσε στις θηλές του στήθους δύο αστεράκια.

 

 

So honored to have been photographed by Mert and Marcus for their book new book! 20 years in the making! It's out Sept 7th #mertandmarcus @mertalas @macpiggott #taschen

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις Σεπ 5, 2017, 3:03μμ PDT

 

«Είναι τιμή μου να φωτογραφίζομαι από τους Mert and Marcus για το καινουριο τους βιβλίο. 20 χρόνια πορείας! Θα κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου», γράφει στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία. 

Ένας από τους δύο καλλιτέχνες, ο Mert, μοιράστηκε και ο ίδιος τη λήψη στο λογαριασμό του εξυμνώντας την «αληθινή ομορφιά» της Κιμ Καρντάσιαν με  το hashtag #truebeauty.