Instagram/TheAshleyGraham
Instagram/TheAshleyGraham
06|09|2017 11:15
SHARE
Ο ΕΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Άσλει Γκράχαμ: Η πικάντικη φωτογραφία με το σύζυγό της στην πισίνα


Η Ασλει Γκράχαμ είναι πολύ ερωτευμένη με τον σύζυγό της και αυτό βγαίνει προς τα έξω.  

Μέσα στην πισίνα, με μαγιό και με τα πόδια τυλιγμένα γύρω από τη μέση του συζύγου της.

Η Άσλει Γκράχαμ, μοιράστηκε στο Instagram μια πολύ προσωπική στιγμή με το σύζυγό της Justin Ervin από τις τελευταίες τους διακοπές. 

 

 

No caption necessary #marriedlife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) στις Σεπ 5, 2017, 4:01μμ PDT

 

Μάλιστα συνόδευσε τη φωτογραφία με το hashtag #marriedlife αποδεικνύοντας ότι ο έγγαμος βίος δεν είναι καθόλου βαρετός. 

Στη λήψη, το 29χρονο μοντέλο, μέσα στο μαύρο της μπικίνι, φιλάει με πάθος το συζυγό της, μέσα στην πισίνα του σπίτι στο East Hamptons της Νέας Υόρκης, όπου πέρασε τις διακοπές με εκείνον, αλλά και φίλους τους. 

 

Είναι γνωστή για το body positive χαρακτήρα της, την αυτοπεποίθηση με την οποία δείχνει τις καμπύλες της, αλλά και την ακτιβιστική της δράση για να προωθήσει την αγάπη που κάθε γυναίκα οφείλει να δείχνει στο σώμα της (και, σύμφωνα με το τελευταίο της ποστ, και στο σύντροφό της!). 

Στο βιβλίο της New Model: What Confidence, Beauty, and Power Really Look Like αποκαλύπτει ότι η οικογένεια της δεν πήρε πολύ καλά το γεγονός της διαφυλετικής της σχέσης με τον σκηνοθέτη, με τον οποίο είναι μαζί τα τελευταία 7 χρόνια. 

 

 

«Ποτέ δεν είπα στους παππούδες μου ότι ο άντρας που θα έφερνα σπίτι να τους γνωρίσω ήταν μαύρος», γράφει η Γκράχαμ. «Δεν ξέρω τι περίμενα. Ότι θα πάθαιναν αχρωματοψία και δεν θα το παρατηρούσαν; Έτσι, όταν τελικά τους τον γνώρισα η γιαγιά μου ήταν ευγενική μαζί του, αλλά κάπως ψυχρή. Τον χαιρέτησε και αμέσως απομακρύνθηκε. Ποτέ δεν είχα δει την, κατά τ' άλλα υπέροχη και αξιολάτρευτη, γιαγιά μου να είναι τόσο ρατσίστρια. Είχα σοκαριστεί».

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που με σιγουριά μπορούμε να πούμε είναι πως η Άσλει, εκτός από body, είναι και love positive!