Με total Louis Vuitton look η Μπριζίτ Μακρόν στην Αθήνα | 0 bovary.gr
Με total Louis Vuitton look η Μπριζίτ Μακρόν στην Αθήνα | 0 bovary.gr
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ MACRON

Με total Louis Vuitton look η Μπριζίτ Μακρόν στην Αθήνα


Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, Εmmanuel Macron και Brigitte Macron κατέβηκαν από το αεροσκάφος της γαλλικής δημοκρατίας που τους μετέφερε από το Παρίσι στην Αθήνα.

Η εμφάνιση της Βrigitte Macron δεν θα μπορούσε να μη μπει στο μικροσκόπιο.

Συνηθίζει να μας εντυπωσιάζει με τις πάντα καλά μελετημένες εμφανίσεις της, επιτομή του μινιμαλισμού και του εκλεκτικού στιλ.

Η επιλογή της για την πρώτη της εμφάνιση κατά την άφιξή της στην Αθήνα, μπορεί να χαρακτηριστεί ως απόλυτα «ασφαλής».

Η ίδια επέλεξε έναν all time classic, απόλυτα διαχρονικό συνδυασμό: skinny μαύρο παντελόνι που αγκάλιαζε τη σιλουέτα της με απόλυτα κολακευτικό τρόπο και ένα λευκό αμάνικο τοπ Louis Vuitton. Το outfit της συνοδεύτηκε από μαύρες γόβες και μια λευκή handbag με την υπογραφή του οίκου Louis Vuitton και ένα ρολόι. Mίνιμαλ κομψότητα.

To υψηλό αισθητικό κριτήριο της Brigitte Macron καθρεπτίζεται σε κάθε δήμοσια εμφάνισή της και δεν έχει χαρακτηριστεί τυχαία ως μια γυναίκα που πρεσβεύει εκλεκτικό γούστο και φινετσάτη αισθητική.

Η Brigitte Macron αγαπά την μονοχρωμία και αποφεύγει τους εκκεντρικούς στιλιστικούς πειραματισμούς. Μπορεί να υποστηρίξει ένα cocktail φόρεμα με τον ίδιο σικ τρόπο που θα υποστηρίξει ένα skinny τζιν παντελόνι. 

Το χαμόγελο και η πάντα διακριτική παρουσία της στο πλευρό του συζύγου της είναι τα στοιχεία που της προσδίδουν μια ξεχωριστή ταυτότητα.

Φωτογραφίες: INTIME/ AP