H Eλένη Μενεγάκη φωτογραφίζεται για πρώτη φορά στο νέο στούντιο της εκπομπής της | 0 bovary.gr
H Eλένη Μενεγάκη φωτογραφίζεται για πρώτη φορά στο νέο στούντιο της εκπομπής της | 0 bovary.gr
ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

H Eλένη Μενεγάκη φωτογραφίζεται για πρώτη φορά στο νέο στούντιο της εκπομπής της


Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη για την πρεμιέρα της εκπομπής της «Ελένη» που θα βγει στον αέρα στις 2 Οκτωβρίου.

«Η νέα Ελένη έρχεται»: αυτό είναι η φράση που σηματοδοτεί την επιστροφή της παρουσιάστριας στις οθόνες μας τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Στην επίσημη σελίδα της Ελένης Μενεγάκη στο Facebook δημοσιεύτηκε φωτογραφία που δίνει μια πρώτη γεύση από το νέο στούντιο της εκπομπής της.

Η ίδια ποζάρει με τους τεχνικούς και δείχνει ότι βρίσκεται στις επάλξεις για την έναρξη της σεζόν, έχοντας την επιμέλεια κάθε λεπτομέρειας που αφορά την εκπομπή της.

«Εργασία και χαρά» ήταν η λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία, ενώ οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της ευχηθούν καλή αρχή για τη νέα σεζόν. H ομάδα της Ελένης Μενεγάκη για τη νέα σεζόν θα έχει αρκετές αλλαγές και η ίδια, όπως σημείωσε σε ανάρτησή της, θα παρουσιάσει μια δίωρη εκπομπή, διαφορετική από τις προηγούμενες σεζόν. 

 

Σήμερα, άλλη μια ανάρτησή της, αυτή τη φορά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδειξε την έκπληξη που την περίμενε στα γραφεία του καναλιού. Ο Γιώργος Λιανός βρέθηκε εκεί και η αγκαλιά τους αποτυπώθηκε από τον φακό.

 

 

#eleni @glianos77 παντα να μου κανεις τετοιες εκπληξεις! Οπως σημερα! Σ αγαπω

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki στις Σεπ 6, 2017, 6:29πμ PDT

H ίδια κάνει τηλεοπτικό comeback με ανανεωμένο concept και φρέσκιες ιδέες και η φωτογράφισή της για τη νέα σεζόν έχει την υπογραφή του Γιώργου Καπλανίδη.