apimages
apimages
11|09|2017 09:50
SHARE
Η AVA PHILIPPE ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΗΚΕ

Η απίστευτη ομοιότητα της Ριζ Γουίδερσπουν με την κόρη της που έγινε 18 χρονών


Η κόρη της Ριζ Γουίδερσπουν και του Ράιαν Φίλιπ μεγάλωσε (και παραμένει φτυστή η μαμά της)!

Το Χόλιγουντ λατρεύει τις ομοιότητες γονιών -παιδιών και ένα από τα αγαπημένα του «δίπολα» είναι η Ριζ Γούιδερσπουν με την κόρη της Άβα Φίλιπ, η οποία το σαββατοκύριακο που μας πέρασε έγινε 18 χρονών. 

Η 41ρονη ηθοποιός και μητέρα της Άβα, η οποία έχει στενή σχέση με το Instagram, με μεγάλη περηφάνια, μοιράστηκε μέσα από το λογαριασμό της μια φωτογραφία που δείχνει την ίδια και την κόρη της σε μικρότερη ηλικία.

 

 

 

 

#18

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) στις Σεπ 9, 2017, 11:28πμ PDT

 

«Χαρούμενα 18 στο γλυκό μου κορίτσι Άβα Φίλιπ! Η ευγένεια, η χάρη, η ευφυία και το χιούμορ σου δεν σταματούν ποτέ να με συναρπάζουν. Σε αγαπώ για την τεράστια σου καρδιά και νιώθω τόσο τυχερή που είμαι μητέρα σου #περήφανημητέρα #18», ήταν το γλυκό μήνυμα της Ριζ για την ενηλικίωση της Άβα στη φωτογραφία που δείχνει μητέρα και κορή να ποζάρουν με τα καταγάλανα τους μάτια να κλέβουν την παράσταση.  

Μάλιστα, όπως διαπιστώνουμε από το ποστ που ανέβασε η Άβα Φίλιπ, στο Instagram account της, το δώρο (ή ένα από τα δώρα) της Ριζ της ήταν 18 γράμματα γραμμένα από εκείνη, ένα για κάθε χρόνο της ζωής της.  

  

Ο πατέρας της και πρώην σύζυγος της Ριζ, Ράιαν Φίλιπ, ανέβασε με τη σειρά του μια συλλογή από φωτογραφίες από τα παιδικά και εφηβικά χρόνια της Άβα, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές του για τα γενέθλια της. 

 

 

«Χρόνια πολλά αλητάκι», ευχήθηκε ο Ράιαν εκφράζοντας την αγάπη του για την Άβα. 

 

 

most beautiful daughter a father could ever have

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη philz (@ryanphillippe) στις Σεπ 9, 2017, 11:44πμ PDT

 

«Η πιο όμορφη κόρη που θα μπορούσε να έχει ένας πατέρας», έγραψε στη λεζάντα αυτής της φωτογραφίας. 

Σε αυτό το σημείο να θυμήσουμε ότι το ζευγάρι των δύο ηθοποιών, Ριζ Γουίδερσπουν και Ράιαν Φίλιπ, γνωρίστηκαν στην ταινία Cruel Intentions (Eρωτικά Παιχνίδια) όπου συμπρωταγωνιστούσαν και έμειναν παντρεμένοι από το 1999 μέχρι το 2007.