apimages
apimages
12|09|2017 09:51
SHARE
ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΟ

O Άστον Κούτσερ ανέβασε την πιο τρυφερή μέχρι σήμερα φωτογραφία του γιου του


Ο 10 μηνών γιος του Άστον Κούτσερ, Dimitri, είναι μεγάλος φαν των γονιών του.

Ότι ο Άστον Κούτσερ έχει χιούμορ το γνωρίζαμε. Ότι μπορεί να γίνει πολύ γλυκός μπαμπάς επίσης το γνωρίζαμε. Ότι μπορεί να συνδυάσει το χιούμορ με αυτή την τρυφερότητα μας το απέδειξε στο τελευταίο του ποστ στο Instagram. 

Πρόκειται για μια φωτογραφία του γιου του Dimitri ο οποίος φοράει ένα t-shirt με μια εικόνα από τη σειρά That 70's show. 

«Ναι, αυτό είναι το outfit του γιου μου σήμερα #that70sshow #kelsoandjackieforever», έγραψε στη λεζάντα. 

Όπου «Κelso and Jackie» (που γράφει στο hashtag) πρόκειται για τους ήρωες που υποδύονταν στη σειρά του καναλιού Fox και η οποία προβάλλονταν από το 1996 μέχρι το 2008. 

Σε αυτή τη σειρά οι δύο ηθοποιοί, και -σήμερα- γονείς της 2χρονης Wyatt και του 10 μηνών Dimitri, γνωρίστηκαν ενώ έδωσαν και το πρώτο τους φιλί. 

Ο Κούτσερ σε παλαιότερη του συνέντευξη όπου είχε μιλήσει γαι τις ρομαντικές σκηνές με την τότε 14χρονη Μίλα θυμάται: «Ήμουν 19 κι εκείνη 14. Της έκανα τις ασκήσεις Χημείας στα διαλείμματα των γυρισμάτων!», λέει ο 39χρονος σήμερα ηθοποιός. «Νομίζω επίσης ότι το πρώτο της φιλί το έδωσε στη σειρά, μαζί μου. Έχουμε το πρώτο μας φιλί γυρισμένο σε τηλεοπτική σειρά!», έχει δηλώσει με τον ενθουσιασμό που τον χαρακτηρίζει.