apimages
apimages
12|09|2017 10:51
SHARE
ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Ο λόγος που τα μάτια της Πάρις Τζάκσον έχουν τόσο ανοιχτό γαλάζιο χρώμα


Αν ασχολείστε έστω και λίγο με την διεθνή σόουμπιζ (εγχώρια έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει), θα έχει πέσει στην αντίληψή σας ένα κορίτσι με έντονη προσωπικότητα και γαλάζια -του πάγου- μάτια.  

Είναι η Πάρις Τζάκσον, κόρη του θρύλου της ποπ Μάικλ Τζάκσον. Η Πάρις λοιπόν μεγάλωσε, απέκτησε άποψη και δεν διστάζει να την εκφράσει όπου κι αν βρίσκεται. Με body positive δηλώσεις και μακριά από τις στερεοτυπικές προσταγές του παρελθόντος, η απόγονος του Βασιλιά Μάικλ, μαγνητίζει τα βλέμματα και τους φωτογραφικούς σε κάθε της εμφάνιση.

Δεν είναι όμως μόνο τα παραπάνω που κάνουν την Πάρις Τζάκσον να ξεχωρίζει στο πλήθος. Μεγάλος λόγος και συζητήσεις γίνονται για τα μάτια της νεαρής. Σοβαρά τώρα, αν τα προσέξετε είναι σαν δύο πολύτιμες πέτρες στο πρόσωπό της.

Τι συμβαίνει όμως και το χρώμα της Πάρις είναι τόσο ανοιχτό; 

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Η «παγωμένη απόχρωση» δεν έχει καμία σχέση με τον φωτισμό, τους φακούς επαφής, ή το μακιγιάζ. Σε συνέντευξή της η makeup artist, της Πάρις Τζάκσον, Τζο Μπέικερ, αποκάλυψε ότι η κόρη του Μάικλ Τζάκσον έχει μια σπάνια γενετική κατάσταση που δίνει τα μάτια της αυτή την εκπληκτική και ιδιαίτερη απόχρωση.

Η Μπέικερ δεν αποκάλυψε πώς ονομάζεται η διαταραχή, αλλά όπως ισχυρίζονται ηλεκτρονικά μέσα, έχει πιθανότατα το σύνδρομο Waardenburg. Το συγκεκριμένο σύνδρομο είναι μία νόσος που κληρονομείται με τον επικρατούντα αυτοσωματικό χαρακτήρα και χαρακτηρίζεται από διάφορα ευρήματα που αφορούν τα μάτια, το δέρμα, τα μαλλιά και από συνυπάρχουσα νευροαισθητήρια βαρηκοΐα. Η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει τα Μέσα. 

Η Μπέικερ σημείωσε επίσης ότι η Πάρις απολαμβάνει να παίζει με τις βλεφαρίδες και τα φρύδια της. «Είναι άκρως εντυπωσιακό ... Τα μάτια της είναι αυτό στο οποίο θέλω να επιστήσω την προσοχή».