instagram/KylieJenner
instagram/KylieJenner
12|09|2017 14:42
SHARE
ANAΣΦΑΛΕΙΕΣ

Ο θλιβερός λόγος που η Kylie Jenner «φούσκωσε» τα χείλη της


Aν και πολύ χυμώδη, είναι γνωστό ότι τα χείλη της Kylie Jenner δεν είναι φυσικά. Τι είναι αυτό που την έκανε να προχωρήσει σε επεμβατικές διαδικασίες; 

Πρόκειται για ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σημεία πάνω της. Τα πλούσια, σαρκώδη χείλη της 20χρονης Kylie Jenner είναι εντυπωσιακά πλην «φτιαχτά», αφού είναι αποτέλεσμα ενέσεων στα χείλη, αλλά και έντονου μακιγιάζ με το οποίο τα ενισχύει ακόμα περισσότερο. 

Η ίδια, κατά καιρούς, έχει ομολογήσει την ανασφάλεια που ένιωθε επειδή τα χείλη της ήταν πολύ λεπτά, αλλά πρόσφατα αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που κρύβεται πίσω από την απόφαση της να τα «εμπλουτίσει». 

 

 

Έτοιμες ή όχι για να ακούσετε αυτή την πληροφορία, ήρθε η στιγμή να μάθετε ότι για όλα ευθύνεται ένα αγόρι που κάποτε είχε φιλήσει.

«Το πήρα πολύ άσχημα», εξήγησε μετά λύπης στο reality show Life of Kylie.

«Απλώς όταν κάποιος που σου αρέσει εκφράζει κάτι τέτοιο, σε επηρεάζει. Δεν ένιωθα όμορφη, ούτε επιθυμητή. Ήθελα μεγαλύτερα χείλη και έτσι, πήρα την απόφαση να τα "γεμίσω"», εξήγησε. 

Αυτή βέβαια ίσως να μην είναι η πρώτη φορά που την ακούμε να μιλάει ανοιχτά για τα «ενισχυμένα» της χείλη. Αν πάμε ένα χρόνο πίσω, τον Οκτώβριο του 2016, είχε δηλώσει ότι ένιωθε πως κανείς δεν ήθελε να τη φιλήσει. 

 

 

«Ένας τύπος που είχα φιλήσει μου είχει πει ότι ενώ φιλάω ωραία, τα χείλη μου είναι πολύ μικρά», θυμάται. «Για την ακρίβεια, δεν πίστευε καν ότι θα μπορούσα να φιλάω ωραία με αυτά τα χείλη. Ήταν τόσο μεγάλη αγένεια», είχε αποκαλύψει,  εξηγώντας πόσο καταλυτικό ήταν το σχόλιο αυτό για την αυτοπεποίθηση της. 

Μπορεί για πολλούς, οι ενέργειες που κάνει κάποιος για τη βελτίωση της εμφάνισής μας φαίνεται ματαιόδοξη, αλλά κατα βάθος όλοι κουβαλάμε κάποιες δόσεις φιλαρέσκειας. Απλώς η Kylie Jenner ίσως να έχει λίιιγο περισσότερες από το κανονικό.