Apimages
Apimages
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Ο αδελφός της Τζάνετ Τζάκσον ξεσπά για το διαζύγιό της


Ο μεγαλύτερος αδελφός της Τζάνετ Τζάκσον, Στίβεν Ράνταλ Τζάκσον, υποστηρίζει ότι η τραγουδίστρια υπέστη «λεκτική βία» και αισθανόταν σαν «φυλακισμένη μέσα στο σπίτι της» κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον εκατομμυριούχο Γουισάμ Αλ Μάνα. 

Οι δικηγόροι του Καταριανού επιχειρηματία εξέδωσαν μια δήλωση λέγοντας ότι δεν θα απαντήσει στις συγκεκριμένες επώδυνες κατηγορίες.

Μιλώντας αποκλειστικά στο People, ο αδελφός της ποπ τραγουδίστριας τονίζει ότι η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο για εκείνη και πως όλο αυτό ήταν μια προβληματική ιστορία για την Τζάνετ Τζάκσον.

«Υπάρχει πολύς πόνος και η Τζάνετ έχει περάσει πολλά με το διαζύγιο. Ολοι βασικά στην οικογένεια έχουμε περάσει πολλά με αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη» σημειώνει ο Στίβεν Ράνταλ Τζάκσον αναφερόμενος στη δικαστική διαμάχη της αδελφής του με τον Γουισάμ Αλ Μάνα για το διαζύγιο και για την επιμέλεια του 3χρονου γιου τους, Εισα. 

«Η αδελφή μου καταπιεζόταν και ζούσε μια ψυχοφθόρα κατάσταση. Κάποια στιγμή της σχέσης της υπέστη λεκτική βία και αισθανόταν σαν φυλακισμένη μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Καμία έγκυος γυναίκα δεν θέλει να την αποκαλούν σκύλα κάθε μέρα. Αυτά περνούσε η Τζάνετ και γι αυτό χώρισε» σημείωσε.

Οσο για τον Γουισάμ Αλ Μάνα, αρκέστηκε να δηλώσει στο People μέσω των δικηγόρων του ότι «η μόνη προτεραιότητα αυτή την στιγμή είναι ο γιος του και η προστασία της ιδιωτικής του ζωής και πως ο χωρισμός του με την Τζάνετ του προκαλεί μεγάλη θλίψη».

Υπενθυμίζεται ότι η διάσημη τραγουδίστρια Τζάνετ Τζάκσον, αδελφή του βασιλιά της ποπ μουσικής Μάικλ, απέκτησε σε ηλικία 50 ετών το πρώτο της παιδί με τον 42χρονο πολυεκατομμυριούχο σύντροφό της από το Κατάρ.

Η Τζάκσον μάλιστα είχε εγκαταλείψει τις ΗΠΑ και ζούσε με τον Γουισάμ Αλ Μάνα στη Μέση Ανατολή, είχε αλλάξει συνήθειες και άρχισε να ντύνεται σαν μουσουλμάνα.

Αυτός ήταν ο τρίτος γάμος της διάσημης τραγουδίστριας (2012) μετά από αυτόν με τον παιδικό της φίλο Τζέιμς Ντε Μπάργκ (1985) και τον μυστικό της γάμο με τον σκηνοθέτη Ρενέ Ελιζόντο Τζούνιορ το 1991.