Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η Κέιτι Χολμς είναι στα καλύτερά της –Ο εξωφρενικός όρος του Τομ Κρουζ έληξε


Ο... εξωφρενικός όρος του Τομ Κρουζ για να της δώσει διαζύγιο έληξε και πλέον η Κέιτι Χολμς χαμογελά ξανά.

Η Κέιτι Χολμς, πέντε χρόνια μετά τον χωρισμό της με τον Τομ Κρουζ είναι στα καλύτερά της και αυτό αποδεικνύεται σε κάθε της εμφάνιση

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ, που έγινε γνωστή από την σειρά «Dawson's Creek», βρίσκεται στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και εντυπωσιάζει με την ομορφιά και το στιλ της δείχνοντας σε όλους ότι τα δύσκολα πέρασαν. 

Μετά από μια δύσκολη πενταετία μετά τον χωρισμό από τον Τομ Κρουζ, ο οποίος την είχε βάλει να υπογράψει έναν πολύ αυστηρό όρο διαζυγίου, ότι δεν θα βγει δημοσίως με κανέναν άνδρα μετά τον χωρισμό τους για πέντε χρόνια, η Κέιτι Χολμς είναι ξανά ελεύθερη και ωραία να ζήσει τη ζωή της όπως τη θέλει.

Πρόσφατα, μάλιστα, έκανε την πρώτη της εμφάνιση με τον σύντροφό της Τζέιμι Φοξ σε παραλία του Μαλιμπού.  

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

Η 38χρονη Κέιτι Χολμς παρακολούθησε λοιπόν από την πρώτη σειρά το Fashion show της σχεδιάστριας Lanyu και μαγνήτισε τα βλέμματα με το δαντελωτό γαλάζιο μίνι φόρεμά της το οποίο συνδύασε με μπεζ γόβες. Τα μαλλιά της ήταν μαζεμένα και το μακιγιάζ της διακριτικό, όπως πάντα. Αυτό όμως που κέντρισε το ενδιαφέρον των φωτογράφων ήταν τα καλλίγραμμα πόδια της.

Πάντως η γλυκιά Κέιτ μετά τον χωρισμό της με τον Τομ Κρουζ αποφεύγει να κάνει δηλώσεις για την προσωπική της ζωή. Σχεδόν σε όλες τις συνεντεύξεις της τονίζει πως πρώτη προτεραιότητά της είναι η κόρη της Σούρι.

«Η κόρη μου είναι η πηγή έμπνευσης μου σε ό,τι κι αν κάνω. Προσπαθώ να κάνω τον κόσμο που την περιβάλλει σε μεγάλο βαθμό, ακριβώς έτσι όπως θα πρέπει να είναι για ένα παιδί χωρίς πολλές επιρροές από το Χόλιγουντ» είχε σημειώσει στο παρελθόν. 

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

Δείτε μερικές από τις τελευταίες εμφανίσεις της Κέιτι Χολμς:

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image