Instagram/serenawilliams
Instagram/serenawilliams
13|09|2017 17:36
SHARE
H SERENA WILLIAMS ΜΗΤΕΡΑ

Οι πρώτες φωτογραφίες του μωρού της Σερένα Γουίλιαμς και το συγκινητικό βίντεο


Πριν από περίπου 10 ημέρες, η παγκοσμίου φήμης πρωταθλήτρια του τένις έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι.

Πριν από λίγα λεπτά, η Σερένα Γουίλιαμς, μοιράστηκε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram μια φωτογραφία της ίδιας που δείχνει να κρατάει στην αγκαλιά της τη νεογέννητη «Alexis Olympia Ohanian Jr.», όπως αποκάλυψε το όνομα της το οποίο φυσικά προέρχεται από το μπαμπά της και σύντροφό της Σερένα, Alexis Ohanian. 

 

 

Στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία καλεί παράλληλα τους followers της να δουν το βιντεάκι που μέσω του επίσημου σάιτ της, ένα βιντεάκι που δείνχει όλη την πορεία της εγκυμοσύνης της μέσω stories που είχε κάνει κατά τη διάρκεια αυτών των 9 μηνών στο Instagram. 

Η 35χρονη Σερένα λέει πως έπρεπε να περάσουν 6 ημέρες στο νοσοκομείο μετά τη γέννα λόγω επιπλοκών, χωρίς όμως να αναφερθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.

«Κοιτάξτε τι έχουμε! Ένα κοριτσάκι!», λέει η Σερένα γεμάτη συγκίνηση στο τέλος του βίντεο. 

Εν τω μεταξύ, την Παρασκευή, έγραψε στο Twitter για να συγχαρεί τις φιναλίστ του φετινού US Open πρωταθλήματος τέννις.

«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγφράψω πόσο περήφανη και χαρούμενη νιώθω για τη @Madison_keys και τη @SloaneStephens για τις επιδόσεις τους στα τελικά του US Open», έγραψε αναφερόμενη στις δύο νέες, ταλαντούχες αφροαμερικανίδες τενίστριες. Αυτές οι γυναίκες συνεχίζουν να αλλάζουν το παιχνίδι και να φέρνουν τελειότητα, δύναμη, χάρη στο άθλημα του τένις». 

Δείτε εδώ το ύπεροχο και συγκινητικό βιντεάκι.