Η Τζένιφερ Λόρενς στην νέα της ταινία
Η Τζένιφερ Λόρενς στην νέα της ταινία
RED SPARROW

Η εκρηκτική Τζένιφερ Λόρενς ως Ρωσίδα κατάσκοπος στη νέα της ταινία


Το θρίλερ μπλέκει κατασκοπεία, δράση και ερωτισμό με ηρωίδα μια Ρωσίδα δολοφόνο, την Dominika Egorova που την υποδύεται η Τζένιφερ Λόρενς.

Η Οσκαρική ηθοποιός ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και είναι ξεκάθαρο πως θέλει να αφήσει πίσω την εικόνα της από τα «Hunger Games» και τα «X-Men», όσο πιο ώριμα γίνεται.

Και αυτό θέλει να πετύχει με την νέα της ταινία «Red Sparrow», που σκηνοθετεί ο Francis Lawrence, του οποίου το πρώτο τρέιλερ δόθηκε στη δημοσιότητα. 

Μαζί της συμπρωταγωνιστούν οι: Joel Edgerton, Jeremy Irons, Matthias Schoenaerts, Mary-Louise Parker και Charlotte Rampling. 

Η Λόρενς σε αυτό το κατασκοπευτικό θρίλερ υποδύεται την Dominika Egorova, μια κορυφαία πρίμα μπαλαρίνα, μια γυναίκα που έχει αφοσιώσει τη ζωή της στο να προστατέψει τη μητέρα της με κάθε κόστος, μια γυναίκα που είναι άσσος στο να σαγηνεύει και στην χειραγώγηση της μάχης.

Όταν όμως ένας τραυματισμός την αναγκάζει να επιστρατευθεί στη «Σχολή των Σπουργιτιών» (Sparrow School), μια μυστική υπηρεσία πληροφοριών, η ζωή της αλλάζει για πάντα.

Είναι μια Ρωσίδα κατάσκοπος, της οποίας η αγριότητα την έσπρωξε στο απόλυτο όριο.

Πρόκειται για μια μυστική σχολή κατασκόπων και εκεί θα πρέπει να μάθει να χρησιμοποιεί το σώμα και το μυαλό της ως όπλα. Πλέον, η ζωή της και όλοι όσοι αγαπά βρίσκονται σε κίνδυνο, μαζί με έναν Αμερικανό πράκτορα της CIA που θέλει να την πείσει πως είναι το μόνο άτομο που μπορεί να εμπιστευθεί.

Αφού ολοκληρώνει την σαδιστική διαδικασία εκπαίδευσης, η Τζένιφερ Λόρενς αναδεικνύεται ως το πιο επικίνδυνο «Κόκκινο Σπουργίτι» που έχει δημιουργήσει ποτέ το πρόγραμμα.

«Οταν ήμουν στη Μόσχα, άκουσα για ένα πρόγραμμα νεαρών αξιωματικών που εκπαιδεύτηκαν να αποπλανούν και να χειραγωγούν. Να χρησιμοποιούν το σώμα τους. Να χρησιμοποιήσετε τα πάντα. Τις αποκαλούν σπουργίτια. Μια από αυτές είναι και αυτή...», λέει η φωνή στο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε. 

Περισσότερα δεν αποκαλύπτονται, αλλά το τρέιλερ μάλλον πείθει και Λόρενς είναι υπέροχη ως μελαχρινή με παγωμένο βλέμμα. Μάλιστα υιοθετεί και ένα από τα πιο must hair look της σεζόν, το κοντό καρέ με τις αυστηρές αφέλειες. (Οπως ακριβώς έκανε και η Σαρλίζ Θερόν στην ταινία «Atomic Blonde, όπου υποδύεται και αυτή μια κατάσκοπο).  

To Red Sparrow θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ τον Μάρτιο του 2018.