Pauline Ducruet: H εγγονή της Grace Kelly λανσάρει τη δική της σειρά ρούχων | 0 bovary.gr
Pauline Ducruet: H εγγονή της Grace Kelly λανσάρει τη δική της σειρά ρούχων | 0 bovary.gr
PAULINE DUCRUET

Pauline Ducruet: H εγγονή της Grace Kelly λανσάρει τη δική της σειρά ρούχων


«Η σχέση μου με την Pauline είναι ξεχωριστή. Ξέρει ότι πάντα θα είμαι εκεί να της κρατώ το χέρι» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της η Στεφανί του Μονακό για την κόρη της Pauline.

Η Pauline Ducruet είναι πλέον 23 ετών και αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτό που πάντα ήθελε: το σχέδιο μόδας. Τόσο η μητέρα της, πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό όσο και ο πατέρας της, Daniel Ducruet, δεν ήθελαν να σταθούν εμπόδιο στο όνειρό της.

Μεγαλώνοντας με μια γιαγιά (την Grace Kelly) που υπήρξε style icon αφήνοντας για πάντα το αποτύπωμά της στον κόσμο της μόδας και με μια μητέρα που ακολούθησε ένα αντισυμβατικό μονοπάτι στη ζωή της και αφέθηκε στο συναίσθημα, ήταν σχεδόν αυτονόητο ότι η Pauline θα γινόταν μια αυτόφωτη προσωπικότητα, ένα ανήσυχο πνεύμα με ευαισθησίες που θα αναζητούσε συνεχώς την ομορφιά.

“Oι γονείς ποτέ δεν μου είπαν «Πρέπει να κάνεις "αυτό" ή να ντυθείς "έτσι". Πάντα με άφηναν να κάνω ό,τι πίστευα ότι θα ταίριαζε με την προσωπικότητά μου.

Στα 18 της αποφάσισε να πάρει τη ζωή στα χέρια της και να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει με τις δικές της δυνάμεις, βγάζοντας από πάνω της το υπερπροστατευτικό πέπλο της οικογένειας. Αν και τα παιδικά της χρόνια ήταν χαρούμενα, εκείνη ένιωθε μοναχικότητα.

«Πάντα περίμενα την ώρα που θα έβλεπα τον κόσμο στις πραγματικές του διαστάσεις, την ώρα που θα συναντούσα νέους ανθρώπους, την ώρα που θα ζούσα τη ζωή μου. Μεγάλωσα με αγάπη αλλά μερικές φορές ένιωθα να είμαι κλεισμένη μέσα σε μια φούσκα».

© Getty Images / Ideal Image
© Getty Images / Ideal Image

Η Pauline έκανε το επόμενο βήμα. Με την αποφοίτησή της από το Parsons School of Design, ετοιμάζει τη δική της συλλογή ρούχων. Η μητέρα της, παρούσα στην υλοποίηση των σχεδίων της, όπως έκανε πάντα άλλωστε. Ηταν μόλις 17 ετών η Pauline όταν αποφάσισε να κάνει το πρώτο της τατουάζ. Η μητέρα της, ήταν εκεί μαζί της.

Η Pauline σε συνέντευξη που παραχώρησε στο W Magazine δήλωσε: "Τα σχέδιά μου είναι εμπνευσμένα από οτιδήποτε με περιβάλλει. Από street style εμφανίσεις και από τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας. Μου αρέσουν οι απλές γραμμές και το τολμηρό αλλά άνετο στιλ. Το βασικό οutfit στην καθημερινότητά μου είναι ένα τζιν, ένα Τ-Shirt, ένα ζευγάρι όμορφα σανδάλια ή μποτάκια και ένα jacket. 

Θέλω να μπορώ να προσφέρω στο κοινό κομμάτια με ποιότητα, σε περιορισμένο αριθμό. Η συλλογή μου είναι σε διαδικασία προετοιμασίας και το λανσάρισμα θα γίνει όταν όλα θα είναι τέλεια. Γιατί είμαι τελειομανής.

Ζώντας στη Νέα Υόρκη, οι ορίζοντές μου διευρύνθηκαν. Οι άνθρωποι εδώ δεν φοβούνται να δοκιμάσουν νέα στιλ. Οι λέξεις που θα μπορούσαν να περιγράψουν την αισθητική που διατρέχει τη ζωή μου είναι η απλότητα, η τόλμη και η θηλυκότητα.

Το πιο «πολύτιμο» κομμάτι της γκαρνταρόμπας μου είναι ένα παλτό της γιαγιάς μου από τα 60s.

 

A post shared by Altered (@altered.designs) on Jul 16, 2017 at 2:28pm PDT

 

 

A post shared by Altered (@altered.designs) on Jun 12, 2017 at 11:59am PDT

 

 

 

 

A post shared by Altered (@altered.designs) on Jun 19, 2017 at 2:06pm PDT

 

 

 

A post shared by Pauline Ducruet (@paulinedcrt) on Jul 19, 2017 at 8:49am PDT

 

A post shared by Pauline Ducruet (@paulinedcrt) on Jul 28, 2017 at 9:03am PDT

 

 

A post shared by Pauline Ducruet (@paulinedcrt) on Apr 5, 2017 at 8:27am PDT

 

 

A post shared by Pauline Ducruet (@paulinedcrt) on Feb 24, 2017 at 8:57am PST

 

 

A post shared by Pauline Ducruet (@paulinedcrt) on Sep 6, 2017 at 7:55am PDT

© Splash / Ideal Image
© Splash / Ideal Image