Instagram/HalleBerry
Instagram/HalleBerry
20|09|2017 10:05
SHARE
Η ΧΑΛΙ ΜΠΕΡΙ ΖΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΡΩΤΑ

Η Χάλι Μπέρι επιβεβαιώνει τη νέα της σχέση με τον 35χρονο σύντροφό της


Μετά το διαζύγιο της από τον Ολιβιέ Μαρτινέζ, η Χάλι Μπέρι είναι ξανά σε σχέση και πλέον δεν το κρύβει. 

Ήταν Αύγουστος (κι εννοούμε αυτόν που μας πέρασε), όταν η Χάλι Μπέρι δήλωνε στο περιοδικό People ότι, μετά το διαζύγιο της από τον πρώην σύζυγό της Ολιβιέ Μαρτινέζ (ήταν μαζί από το 2012 και χώρισαν το 2016), θα έκανε ένα διάλειμμα από τις σχέσεις και τους έρωτες. 

Ζωή όμως, όπως έχει πει πολύ πριν από εμάς ο Τζον Λένον, είναι αυτό που συμβαίνει όταν εμείς είμαστε απασχολημένοι προγραμματίζοντας τη. 

Έτσι, πριν από μερικές ώρες, η 51χρονη σταρ, μοιράστηκε από το λογαριασμό της στο Instagram μια μια πολύ γλυκιά, ασπρόμαυρη φωτογραφία. 

Πρόκειται για μια λήψη που τη δειχνεί μέσα στην αγκαλιά του Alex Da Kid. «Η ισορροπία μου», γράφει στη λεζάντα του ποστ, που αυτή τη στιγμή έχει λάβει περισσότερες από 36.000 «καρδούλες» που έχει πάρει, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για το νέο της σύντροφο. 

 

 

My balance

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry) στις Σεπ 19, 2017, 11:00πμ PDT

 

Μάλιστα, την ίδια ακριβώς φωτογραφία, μοίρασε και ο μουσικός παραγωγός στα δικά του social media (γλυκούλης), χρησιμοποιώντας την ίδια λεζάντα.

 

 

My.....balance...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη alexdakidofficial (@alexdakidofficial) στις Σεπ 19, 2017, 11:02πμ PDT

 

 

Ο Αlex da Kid του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Alexander Grant, έχει συνεργαστεί με ηχηρά ονόματα της μουσικής όπως ο Dr. Dre, η Ριάνα, ο Έμινεμ

Όπως φαίνεται και από πρόσφατες φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει, η 51 χρονη ηθοποιός και ο 35χρονος παραγωγός να μιλάνε στο πάρτι LOVE x Miu Miu party  στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, το βράδυ της Δευτέρας. 

Εκεί, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός κέρδισε τις εντυπώσεις με ένα μίνι φόρεμα σε στιλ καμπαρντίνας το οποίο άφηνε τους ώμους της ακάλυπτους, τόνιζε τη μέση της και αναδείκνυε τη σιλουέτα της.  

Το άρτι αποκαλυφθέν ζευγάρι μάλλον μετράει αρκετούς μήνες σχέσης, αφού τον Ιούλιο, ο φακός των παπαράτσι τους «είχε πιάσει» να βγαίνουν μαζί, αλλά χωριστά από το ρομαντικό εστιατόριο Il Cielo στο Μπέβερλι Χιλς.