Σάλος με τον λαιμό της Alicia Vikander στη νέα αφίσα του «Tomb Raider» | 0 bovary.gr
Σάλος με τον λαιμό της Alicia Vikander στη νέα αφίσα του «Tomb Raider» | 0 bovary.gr
PARTY ΣΤΟ TWITTER

Σάλος με τον λαιμό της Alicia Vikander στη νέα αφίσα του «Tomb Raider»


Η Warner Bros παρουσίασε την αφίσα για τη νέα ταινία «Tomb Raider» με την Alicia Vikander, αυτή τη φορά, στο ρόλο της θρυλικής Lara Croft. Αυτό ήταν μόνο η αρχή για να ξεκινήσει το πάρτι στο Twitter!

Και θα ήταν μια πραγματικά αξιόλογη αφίσα δεδομένου πως η παραγωγή επέλεξε να δώσει έμφαση στο δυναμικό χαρακτήρα και το γεροδεμένο σώμα της Alicia Vikander και όχι στο στήθος και τις καμπύλες της, αν ο λαιμός της ηθοποιού δεν θύμιζε περισσότερο καμηλοπάρδαλη και λιγότερο άνθρωπο.

Για να είμαστε δίκαιοι, η 28χρονη ηθοποιός έχει από φυσικού της έναν αρκετά μακρύ λαιμό. Ηταν άλλωστε επαγγελματίας μπαλαρίνα πριν στραφεί στην υποκριτική, κάτι που φαίνεται στη στάση του σώματός της και βοηθά και στο να φαίνεται μακρύτερος ο λαιμός της.

Παρόλα αυτά, ο υπεύθυνος επεξεργασίας της αφίσας θεώρησε πως έπρεπε να τον επιμηκύνει λίγο ακόμα, κάνοντας το τελικό αποτέλεσμα να φαίνεται ενοχλητικά αφύσικο.

Οπως ήταν αναμενόμενο, το Twitter δεν άφησε το γεγονός ασχολίαστο:Δείτε το πρώτο επίσημο trailer του νέου «Tomb Raider» που μόλις κυκλοφόρησε: