Instagram/ladygaga
Instagram/ladygaga
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

«Παράνοια, φόβο και σωματικό πόνο» -Η Lady Gaga αποκαλύπτει πώς νιώθει


Η Lady Gaga πρόσφατα ανέβαλε την Ευρωπαϊκή της περιοδεία εξαιτίας αφόρητων πόνων που αντιμετωπίζει καθώς υποφέρει από ινομυαλγία. 

Στο νέο της βιογραφικό ντοκιμαντέρ, η τραγουδίστρια δείχνει ένα πολύ αληθινό κομμάτι της ζωής της, στο οποίο φαίνεται το πώς αντιμετωπίζει τη σωματική και τη ψυχική της υγεία τον τελευταίο καιρό.

Στο επίσημο τρέιλερ του «Gaga: Five Foot Two», που θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου, μιλάει ανοιχτά για το πώς είναι να ζει με τον πόνο όσο διαχειρίζεται τη μουσική της, την δημόσια εικόνα της και το απαιτητικό της πρόγραμμα. 

Η Lady Gaga μιλά για το πώς πήρε τον έλεγχο της δημόσιας εικόνας της με το να ντύνεται τόσο εκκεντρικά. «Η αλήθεια είναι πως όταν οι παραγωγοί ήθελαν να είμαι sexy, πάντα του έδινα μία παράλογη τροπή έτσι ώστε να νιώθω πως είχα τον έλεγχο» ακούγεται να λέει η Lady Gaga στο τρέιλερ. 

Instagram/ladygaga
Instagram/ladygaga

Επίσης, δεν φοβάται να συζητήσει το πόσο έχει υποφέρει τα τελευταία χρόνια από «παράνοια, φόβο, σωματικό πόνο και αγχώδη διαταραχή». «Πάω από το να με αγγίζουν και να μου μιλάνε άνθρωποι όλη μέρα, στην απόλυτη ησυχία και όλοι αυτοί θα φύγουν και μετά θα είμαι μόνη» εξομολογείται.

Δείτε το βίντεο:

 

Η Lady Gaga επιβεβαίωσε πρόσφατα πως υποφέρει από ινομυαλγία, μία χρόνια πάθηση που προκαλεί μυϊκό πόνο, αλλαγές στη διάθεση και κούραση.

Πιο συγκεκριμένα η Ινομυαλγία (fibromyalgia) είναι μια χρόνια διαταραχή, που χαρακτηρίζεται από διάχυτο μυοσκελετικό πόνο καθώς οι μύες, τένοντες και ινώδεις ιστοί παρουσιάζουν άλγος, που συνυπάρχει με κόπωση και διαταραχές ύπνου, ενώ παρουσιάζεται επίσης ευαισθησία σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος. Άλλα συμπτώματα που μπορεί να συνυπάρχουν είναι οι διαταραχές των γνωσιακών λειτουργιών, Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης (ΣΧΚ) και Κεφαλαλγία. 

«Στο ντοκιμαντέρ η χρόνια ασθένεια, ο χρόνιος πόνος που έχω είναι η Ινομυαλγία. Εύχομαι να βοηθήσω στην ευαισθητοποίηση στο θέμα και να συνδέσω ανθρώπους που το έχουν», είχε γράψει στην ανάρτησή της στο Instagram. 

«Έχω κυνηγήσει αυτόν τον πόνο για πέντε χρόνια, αλλά όταν νιώθω την αδρεναλίνη στη μουσική και τους fans μου, μπορώ να συνεχίσω» ακούγεται να λέει η τραγουδίστρια στο βίντεο. 

Στο τέλος του τρέιλερ η Lady Gaga είναι αισιόδοξη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ένιωθα αρκετά καλά. Και τώρα νιώθω. Αυτό είναι το καλό της υπόθεσης».