H 16χρονη Gaia Gerber, Φωτογραφία: Splash / Ideal Image
H 16χρονη Gaia Gerber, Φωτογραφία: Splash / Ideal Image
ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Κάια Γκέρμπερ: Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ μόλις κατάφερε να διχάσει το Internet με αυτή τη φωτογραφία


H 16χρονη Kάια Γκέρμπερ, κόρη της θρυλικής Σίντι Κρόφορντ, έκανε φέτος το ντεμπούτο της στην πασαρέλα. Ολοι όμως μιλούν πλέον για την σιλουέτα της μετά την φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram. 

Μέσα σε λίγες μόλις εβδομάδες, η 16χρονη Κάια Γκέρμπερ, έγινε γνωστή στον χώρο της μόδας καθώς περπάτησε στα catwalks των πιο γνωστών σχεδιαστών στην Εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης και του Μιλάνου. 

Βέβαια, όλοι θα πουν ότι όταν είσαι η κόρη της θρυλικής Σίντι Κρόφορντ και θες να ξεκινήσεις καριέρα στη μόδα, τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα, ακόμη και αν είσαι μόλις 16 ετών.

Μια φωτογραφία της στο Instagram όμως ήταν αρκετή για να αρχίσουν τα ταμπλόιντς να ασχολούνται σχεδόν αδηφάγα με την εμφάνισή της υπογραμμίζοντας το πόσο λεπτή είναι η σιλουέτα της.

H 16χρονη έβγαλε μία selfie την στιγμή που προετοιμαζόταν για το Fashion show του Fendi και τα αρνητικά σχόλια έπεσαν βροχή για την μέση της. 

Apimages
Apimages

Η Κάια Γκέρμπερ μετά από αυτό το περιστατικό, βρίσκεται πλέον κρεμασμένη στα πρωτοσέλιδα των ταμπλόιντς με τίτλους που κάνουν λόγο για ανορεκτική φιγούρα.

Παρόλο που η μητέρα της είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πως η κόρη της δεν έχει καμία σχέση με τα ανορεκτικά μοντέλα, πολλοί είναι εκείνοι που σχολιάζουν το αντίθετο.

Χαρακτηριστικά η Σίντι Κρόφορντ είχε σημειώσει: «Τα μοντέλα στη σημερινή εποχή είναι τόσο αδύνατα που πραγματικά φοβάμαι. Εγώ δεν είχα ποτέ τέτοιο σωματότυπο, ούτε και η κόρη μου. Της λέω να απολαύσει τους υδατάνθρακες τώρα που μπορεί. Η Κάγια εξελίσσεται σε μια όμορφη νεαρή κοπέλα, δεν θέλω σε καμία περίπτωση να με βλέπει ανταγωνιστικά».

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image