Apimages
Apimages
ΚΟΣΤΙΖΕΙ 156 ΕΥΡΩ

To φόρεσε η Μέγκαν Μαρκλ και έγινε sold out! Το μπορντό φόρεμά της έγινε ανάρπαστο


Στα χνάρια της Κέιτ Μίντλετον βαδίζει η σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι. Η Μέγκαν Μαρκλ πήγε στην τελετή έναξης των Αγώνων Invictus Games στο Τορόντο φορώντας ένα μπορντό φόρεμα και μέσα σε λίγες ώρες ξεπούλησε!

Η Αμερικανίδα ηθοποιός βρέθηκε για πρώτη φορά στην επίσημη εκδήλωση στην οποία βρισκόταν και ο σύντροφός της. Αν και η Μέγκαν Μαρκλ καθόταν 18 θέσεις μακριά από τον Βρετανό γαλαζοαίματο όπως ορίζει το βασιλικό πρωτόκολλο, σίγουρα δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη.

Αν και ήταν το πρώτο επίσημο «σόλο» ταξίδι της Μελάνια Τραμπ στο εξωτερικό και παρόλο, που η Πρώτη Κυρία καθόταν δίπλα στον εμπνευστή των Αγώνων πρίγκιπα Χάρι, τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στην αγαπημένη του εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η Αμερικανίδα πρωταγωνίστρια του νομικού δράματος Suits επέλεξε να φορέσει ένα μίντι μπορντό φόρεμα συνδυασμένο με δερμάτινο τζάκετ ιδίου χρώματος.  

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

Συγκεκριμένα, τo φόρεμα της Μέγκαν Μάρκλ είναι του καναδικού οίκου Aritzia και κοστίζει 185 δολάρια, ενώ το δερμάτινο τζάκετ είναι του καναδικού οίκου Mackage που κοστίζει 700 δολάρια.

Η ηθοποιός έχει δείξει σαφή προτίμηση στους δύο παραπάνω οίκους μόδας σε πολλές εμφανίσεις της, στηρίζοντας την πατρίδα της

Το φόρεμα μέσα σε λίγες ώρες, αφότου το φόρεσε η αγαπημένη του Βρετανού πρίγκιπα, έγινε sold out!

Μια μελλοντική πριγκίπισσα προφανώς «δημιουργεί» τις τάσεις στην μόδα...