Instagram/khloekardashian
Instagram/khloekardashian
27|09|2017 09:24
SHARE
ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ

Η Κλόε Καρντάσιαν είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί (ναι και αυτή!)


Μετά το νέο-βόμβα της (επιβεβαιωμένης πια) εγκυμοσύνης της Κάιλι Τζένερ, πριν από λίγες ώρες έσκασε και δεύτερη εγκυμοσύνη στους κόλπους της reality οικογένειας Kαρντάσιαν. 

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, η Κλόε Καρντάσιαν είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον 26χρονο μπασκετμπολίστα Tristan Thompson. Βγαίνουν εδώ και ένα χρόνο αφού γνωρίστηκαν σε ένα ραντεβού στα τυφλά που οργάνωσε για εκείνους ένα φίλος τους. 

Τα τελευταία χρόνια, η 33χρονη reality star και επιχειρηματίας έχει αφιερωθεί στη γυμναστική, έχει γράψει ένα βιβλίο Strong Looks Better Naked, έχει και το δικό της show Revenge Body With Khloé Kardashian το οποίο θα συνεχιστεί και για δεύτερη σεζόν ενώ το καλοκαίρι λάνσαρε τα τζιν Good American, που κολακέυουν κάθε τύπο σιλουέτας.

Η Κλόε, η οποία πέρυσι ξεμπέρδεψε με το διαζύγιο της από τον μπασκετμπολίστα Λαμάρ Οντόμ με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2009 (σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι παντρεύτηκαν μόλις ένα μήνα μετά τη γνωριμία τους), έχει δηλώσει ότι η σχέση της με τον Τρίσταν είναι η καλύτερη που είχε ποτέ. 

 

 

 

Στη 13 σεζόν του ριάλιτι Keeping up with the Kardashians είχε δηλώσει ότι με τον σύντροφό της συζητούν σοβαρά για τη δημιουργία οικογένειας. Μάλιστα είχε αναφέρει ότι εκείνος της έχει ζητήσει μεγάλη οικογένεια «πέντε με έξι παιδιά» ή «ιδανικά τόσα ώστε να φτιάξει ομάδα μπάκετ» είχε πει αστειευόμενη. Εκείνη του είχε απαντήσει ότι μπορούν να ξεκινήσουν με ένα και στη συνέχεια να επεκταθούν. «Είναι τρομακτικό να σταματάς τα αντισυλληπτικά. Ειναι ένα μεγάλο βήμα», είχε προσθέσει.  

Να θυμίσουμε ότι και η Κιμ Καρντάσιαν περιμένει τρίτο παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, η Κάιλι -όπως είπαμε- είναι έγκυος και περιμένει κοριτσάκι, πράγμα που σημαίνει ότι μέσα στο 2018 η οικογένεια Καρντάσιαν θα αποκτήσει -ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά- τρία καινούρια μέλη!

 

 

 


Αυτή είναι η τελευταία (μέχρι στιγμής) ανάρτηση της Κλόε Καρντάσιαν στο Instagram