Η Οπρα Γουίνφρεϊ, Φωτογραφία: Αpimages
Η Οπρα Γουίνφρεϊ, Φωτογραφία: Αpimages
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

H ερώτηση που έκαναν όλοι οι καλεσμένοι στην Οπρα Γουίνφρεϊ -Από τον Ομπάμα, μέχρι τη Μπιγιόνσε


Η Οπρα Γουίνφρεϊ αποκάλυψε την ερώτηση που της έκαναν όλοι οι καλεσμένοι της στην εκπομπή «The Oprah Winfrey Show».

Είναι η πιο πετυχημένη και αναγνωρίσιμη παρουσιάστρια σε όλο τον πλανήτη. Η ζωή της πολυτάραχη με μεγάλο ενδιαφέρον. Η Οπρα Γουίνφρεϊ καταφέρε από το μηδέν να γίνει εκτός από πετυχημένη τηλεοπτική παρουσία στην αμερικανική τηλεόραση και έξυπνη επιχειρηματίας, αλλά και πολύ αγαπητή στον κόσμο.

Από την μικρή πόλη του Μισισίπι όπου ξεκίνησε ως το δικό της τηλεοπτικό show και εσχάτως το δικό της τηλεοπτικό δίκτυο, η Όπρα έχει διανύσει μια μεγάλη διαδρομή και έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους. Μάλιστα, για την εκπομπή της έχει κερδίσει 17 βραβεία Emmy. 

Οι καλεσμένοι της, όλοι καταξιωμένοι στον χώρο τους και ονόματα της πρώτης γραμμής. Σύμφωνα όμως με την Αμερικανίδα παρουσιάστρια όλοι, ανεξαρτήτως επαγγέλματος, είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Ολοι την ρωτούσαν το ίδιο πράγμα σε κάποια στιγμή της συνέντευξης. 

Η 63χρονη βρέθηκε καλεσμένη στο Tribeca TV Festival της Νέας Υόρκης, όπου και μίλησε για το «The Oprah Winfrey Show» που παρουσιάζε για 25 ολόκληρα χρόνια (από το 1986 μέχρι το 2011), αλλά και όσα έμαθε από την πολυετή εμπειρία της.

Ανάμεσα σε αυτά που μοιράστηκε με το κοινό ήταν και η πολύ συγκεκριμένη ερώτηση που της έχει κάνει κάθε, μα κάθε καλεσμένος που πέρασε από την εκπομπή της. 

«Οποιοσδήποτε κι αν πήρα συνέντευξη, μετά από κάθε συνέντευξη, σε κάποια φάση θα μου έλεγε, "Πώς ήταν αυτό; Ήταν ΟΚ; Πώς τα πήγα; Ήταν εντάξει;". Είτε ήταν ο Μπαράκ Ομπάμα και η Μπιγιόνσε, είτε ο τύπος που σκότωσε τα παιδιά του ή αυτός που τα κακοποίησε, όλοι τους», σχολίασε η Οπρα. 

Δείτε το βίντεο: