Splashnews.com
Splashnews.com
28|09|2017 14:45
SHARE
Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΟΥ AFFORDABLE CHIC

H βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας κράτησε It-bag των 80 ευρώ που μπορείς κι εσύ να αποκτήσεις


Η Βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας κέρδισε για άλλη μια φορά όλα τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων με το διαχρονικό και κομψό της στιλ. Και συγκεκριμένα, αυτή τη φορά, με ένα και μόνο αξεσουάρ. 

Πρόσφατα, η Βασίλισσα της Ισπανίας που βρίσκεται σε κάθε λίστα με κομψές γαλαζοαίματες, παρευρέθηκε στην έναρξη του σχολικού έτους ενός επαγγελματικού λυκείου στην πόλη Τeruel της Ισπανίας.  

Γι' αυτή την εμφάνιση επέλεξε ένα λευκό πουκάμισο-μπλούζα με φιόγκο, ένα παντελόνι στο ύφασμα που έχει κατακλύσει αυτή τη σεζόν και μαύρες γόβες. Σήμερα, όμως είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για το αξεσουάρ που έδωσε την τελική και σούπερ stylish πινελιά στο απλό, αλλά σικ λουκ της.
 

splashnews.com
splashnews.com

Μια κόκκινη, τετράγωνη τσάντα με αλυσίδα και μια υπέροχη λεπτομέρεια: την τσάντα κοσμούν σχέδια από πορτρέτα προσώπων τα οποία είναι χαραγμένα με λέιζερ.  

Τα καλά νέα (και βασικά ο λόγος που σήμερα μαζευτήκαμε εδώ); Αυτή η τσάντα είναι από τα Zara, που είναι ένα από τα αγαπημένα brand της 45χρονης Βασίλισσας, και κοστίζει μόλις 79,95 ευρώ.

Disclaimer: Καταλαβαίνουμε ότι το «μόλις» είναι σχετικό, ειδικά τώρα που βρισκόμαστε στα τέλη του μήνα και τα χρήματα έχουν τελειώσει πολύ νωρίτερα. 

Παρόλα αυτά δεν είναι ένα όνειρο;