Apimages
Apimages
ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η Κιμ Κατράλ αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που δεν θα γυριστεί η ταινία «Sex and the City 3»


Η ηθοποιός Κιμ Κατράλ βρέθηκε απολογούμενη για δημοσίευμα που την ήθελε να έχει εξωφρενικές απαιτήσεις για την ταινία «Sex and the City 3» με αποτέλεσμα να ευθύνεται εκείνη για την ματαίωση των γυρισμάτων. 

Μπορεί όλες οι γυναίκες να περίμεναν πως και πως την τρίτη ταινία του «Sex and the City», ωστόσο αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, καθώς τα γυρίσματα που θα ξεκινούσαν το Φθινόπωρο, ακυρώθηκαν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η αιτία ήταν οι εξωφρενικές απαιτήσεις της ηθοποιού Κιμ Κατράλ που υποδύεται την σέξι Σαμάνθα. 

Η ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είχε νωρίτερα δηλώσει στο New York City Ballet Gala: «Εχει τελειώσει... δεν θα το κάνουμε» και πρόσθεσε: «Είμαι απογοητευμένη. Είχαμε αυτό το όμορφο, αστείο, σπαρακτικό, χαρούμενο, πολύ συμπαθητικό σενάριο και ιστορία. Δεν είναι μόνο για εμάς απογοητευτικό που θα μπορέσουμε τελικά να πούμε την ιστορία και να έχουμε αυτήν την εμπειρία, αλλά και για το κοινό που ήθελε τόσο πολύ μια ταινία ακόμη».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα γυρίσματα της νέας ταινίας θα ξεκινούσαν το φθινόπωρο, αλλά ακυρώθηκαν επειδή η Κιμ Κατράλ ήταν εκείνη που προκάλεσε τον τερματισμό της παραγωγής.

Η Warner Bros είχε δώσει το πράσινο φως για την πολυαναμενόμενη ταινία, και τα γυρίσματα θα ξεκινούσαν σε λίγες μέρες. Ωστόσο η απαίτηση της 61χρονης Κατράλ να αναλάβει η Warner Bros την παραγωγή των ταινιών που συμμετέχει και οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλιώς δεν θα υπέγραφε για την ταινία, έβαλε ταφόπλακα στην τρίτη ταινία.

Η εταιρεία παραγωγής το αρνήθηκε, και αποφάσισε να ακυρώσει τα γυρίσματα της ταινίας καθώς έκρινε πως δεν θα ήταν έντιμο απέναντι στους θαυμαστές να φτιαχτεί μια ταινία με μόνο τρεις από τις τέσσερις γυναίκες πρωταγωνίστριες.  

Ωστόσο η ηθοποιός αντέδρασε στα νέα και απάντησε μέσω Twitter αφήνοντας αιχμές και κατά της Daily Mail:«Η μόνη απαίτηση που είχα ήταν να μην κάνω μία τρίτη ταινία. Κι αυτό το έχω πει από το 2016», έγραψε στο Twitter. 

 

 

Οι Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κριστίν Ντέιβις και Σύνθια Νίξον ή Κάρι, Σάρλοτ και Μιράντα όπως είναι γνωστές στην αγαπημένη σειρά, φέρονται να συμφώνησαν χωρίς αντιρρήσεις με τους ίδιους όρους στο συμβόλαιο σχετικά την αμοιβή τους όπως στις προηγούμενες ταινίες. Μάλιστα λέγεται πως είναι όλες τους πάρα πολύ στενοχωρημένες που δεν θα γίνει τελικά η τρίτη ταινία.