apimages
apimages
02|10|2017 17:34
SHARE
ΠΟΣΟ ΘΕΑ;

H Σερένα Γουίλιαμς έδωσε στην κόρη της όνομα με τα αρχικά του Australian Open


Μπορεί να περνάτε μπροστά από ένα γυμναστήριο και να αλλάζετε δρόμο ή μπορεί και να μην έχετε πιάσει ποτέ στα χέρια σας μία ρακέτα του τένις.

Ωστόσο, σίγουρα έχετε ακούσει το όνομα της Σερένα Γουίλιαμς και όλα όσα έχει πετύχει στην καριέρα της. Η διάσημη αθλήτρια συνεχίζει να έχει μια απίστευτη καριέρα στο τένις και δεν δείχνει σημάδια κούρασης.
Πρόσφατα, έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι της, την Αλέξις Ολυμπία με τον αρραβωνιαστικό της Αλέξις Οχάνιαν, συνιδρυτή του Reddit.

Πολλοί παραξενεύτηκαν με το όνομα που έδωσαν οι χαρούμενοι γονείς στο μωράκι τους, αλλά η ίδια η αθλήτρια κάνει μια αποκάλυψη για το πώς το όνομα της μικρής συνδέεται με την καριέρα της. 

Μόλις η Σερένα μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία της με την μικρή, όλος ο κόσμος αναφώνησε «ουάου».

Κι ενώ είναι προφανές σε όλους πως η Σερένα ονόμασε έτσι την κόρη της από τον αρραβωνιαστικό της, υπάρχει άλλη μία λεπτομέρεια για το όνομα της μικρής που μόλις πρόσφατα αποκάλυψε η ίδια η αθλήτρια. 

Η Σερένα κέρδισε το Australian Open όταν ήταν μόλις δύο μηνών έγκυος στην κόρη της. Έτσι, βρήκε έναν τρόπο για να θυμάται τη νίκη τους. «Είναι αστείο το γεγονός πως τα αρχικά του ονόματος της κόρης μου είναι AO όπως και το Australian Open που κέρδισε μαζί μου» έγραψε η ίδια στο twitter.