Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞ ΑΠΙΛ

Πενέλοπε Κρουζ: Η 43χρονη λατίνα έκανε εμφάνιση που εκπέμπει θηλυκότητα


Mε αφορμή την νέα της ταινία, η 43χρονη Πενέλοπε Κρουζ πήγε στο 65o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σαν Σεμπαστιάν, κάνοντας μια λαμπερή εμφάνιση.

Η ισπανικής καταγωγής ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί μαζί με τον σύζυγό της, Χαβιέ Μπαρδέμ, και έκλεψε τις εντυπώσεις με την σαμπανιζέ τουαλέτα Atelier Versace και τα λαμπερά κοσμήματα του οίκου Damas. 

Πλέον, οι δυο τους συνδέονται ξανά κινηματογραφικά αφού είναι το πρωταγωνιστικό ζευγάρι της αστυνομικής δραματικής ταινίας «Loving Pablo».

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

Ακτινοβολώντας αυτοπεποίθηση σε κάθε της εμφάνιση, η Πενέλοπε Κρουζ βρήκε τον έρωτα και την ισορροπία στην προσωπική της ζωή στο πρόσωπο του Χαβιέ Μπαρδέμ, τον οποίο γνώρισε το 2007, στα γυρίσματα της ταινίας «Vicky Christina Barcelona» σε σκηνοθεσία του Γούντι Αλεν.

Μάλιστα, πριν από τον Χαβιέ Μπαρδέμ είχε ένα σύντομο ρομαντικό ειδύλλιο με τον Τομ Κρουζ.

Το 2009, η Πενέλοπε Κρουζ έγινε η πρώτη Ισπανίδα ηθοποιός, η οποία κέρδισε ένα Οσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία «Vicky Christina Barcelona».

Με τον Μπαρδέμ παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2010 και στις 22 Ιανουαρίου 2011 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον Λίο Ενσίνας Μπαρδέμ.

Στις 23 Ιουλίου 2013, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, ένα κοριτσάκι, τη Λούνα, στη Μαδρίτη.

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image