apimages
apimages
17|10|2017 09:11
SHARE
ΓΑΜΟΣ

Μάικλ Φασμπέντερ και Αλίσια Βικάντερ παντρεύτηκαν και το beach party τους άφησε εποχή


Είχαν πει ότι ο γάμος τους θα είναι κλειστός, αλλά το πάρτι θα ήταν μεγάλο! Και όντως έτσι έγινε. 

Συναντήθηκαν και γνωρίστηκαν για πρώτη φορά, πριν τρία χρόνια, ως συμπρωταγωνιστές της ταινίας Το φως ανάμεσα στους ωκεανούς. Η χημεία που υπήρξε μεταξύ τους ήταν μοναδική, αφού από τότε είναι μαζί. Πλέον είναι ενωμένοι και με τα δεσμά του γάμου. 

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε επαλήθευσαν ο,τι είχαν ανακοινώσει. Κλειστός γάμους με εκλεκτούς καλεσμένους και πάρτι σε μυστική τοποθεσία στην Ίμπιζα και για την ακρίβεια σε ένα beach bar restaurant. 
 

 

splashnews.com
splashnews.com

Από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, βλέπουμε τον 40χρονο ηθοποιό και την 28χρονη, βραβευμένη με όσκαρ, αγαπημένη του να είναι ντυμένοι πολύ χαλαρά και να λάμπουν από χαρά στο beach party πριν το γάμο.  Η Βικάντερ φορούσε λευκό φόρεμα, μπεζ σανδάλια και γυαλιά ηλίου με 50's αισθητική ενώ ο Φασμπέντερ, ο οποίος μέχρι πρότινος ανήκε στη λίστα με τους περιζήτητους εργένηδες του Χόλιγουντ, μαγιό και φλοράλ πουκάμισο.  

Το ζευγάρι κάλεσε πολύ στενούς φίλους (ανάμεσα σε αυτούς και το μοντέλο Τζον Κορταχαρένα) και μέλη από τις οικογένειες τους. Μαζί τους ήταν συνεχώς και ένας φωτογράφος ο οποίος απαθανάτιζε όλες τους τις στιγμές, από το πάρτι πάνω στο σκάφος μέχρι την τελετή. Η τελετή σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου, έγινε σε πολυτελές κτήμα, αλλά δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα φωτογραφίες . 

 

splashnews.com
splashnews.com


Φωτογραφία:splashnews.com