Flashback! Η αδημοσίευτη φωτογραφία από το «Παρά Πέντε» -Από τον φακό της Σμαράγδας Καρύδη | 0 bovary.gr
Flashback! Η αδημοσίευτη φωτογραφία από το «Παρά Πέντε» -Από τον φακό της Σμαράγδας Καρύδη | 0 bovary.gr
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Flashback! Η αδημοσίευτη φωτογραφία από το «Παρά Πέντε» -Από τον φακό της Σμαράγδας Καρύδη


«Με την τηλεόραση ένιωσα δημόσιο πρόσωπο, και πριν το Παρά Πέντε, αλλά κυρίως μετά. Με την κωμωδία γίνεσαι πολύ οικείος, σε γνωρίζουν, σε ξέρουν, σου μιλάνε στο ενικό. Κι εμένα αυτό μου αρέσει. Μου αρέσει να μου μιλάνε στον δρόμο. Δεν μπορώ όμως την αγένεια» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο bovary.gr και στη Μυρτώ Λοβέρδου, η Σμαράγδα Καρύδη, για την τεράστια επιτυχία του Παρά Πέντε που επηρέασε θετικά την καριέρα όλων των πρωταγωνιστών του.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία που είδε για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας: μια φωτογραφία από την εποχή του «Παρά Πέντε» που ίδια ανέσυρε από το προσωπικό της λογαριασμό για να καλοσωρίσει στο Instagram, την «Αγγέλα» του «Παρά Πέντε», Αγγελική Λάμπρη!

«Ελάτε να καλωσορίσουμε το όμορφο κορίτσι, την Αγγελική Λάμπρη, το κοκκινομάλλικο, στο Instagram. Eδώ είμαστε στο πάρτι για τη λήξη των γυρισμάτων του «Παρά Πέντε» της πρώτης ή της δεύτερης χρονιάς; Δεν θυμάμαι! Λίγο ντίρλα φαινόμαστε εδώ ε; Ίσως να ήπιαμε λιγάκι παραπάνω... Πάντως είχαμε περάσει πολύ ωραία και στο πάρτι και στα γυρίσματα και στις διακοπές και στα ταξίδια μας και πάντα όταν τα θυμόμαστε χαμογελάμε!» έγραψε ως λεζάντα που συνόδευσε την φωτογραφία που ανήρτησε στους λογαριασμούς της στα social media. 
 

 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει δηλώσει σε συνέντευξή του στο bovary.gr. για το «Παρά Πέντε»: «Στο «Παρά 5», πράγματι, φτιάχτηκε ένα παρεϊστικο κλίμα. Ημασταν όλη μέρα μαζί. Τελικά δεν κράτησα με όλους. Με τον Αργύρη και την Αγγελική ήμαστε φίλοι από πριν και συνεχίζουμε. Τους αγαπώ και μ΄ αγαπάνε πολύ. Η Σμαράγδα ήταν ο άνθρωπος που αγάπησα πιο πολύ μέσα στη σειρά και την αγαπώ πάντα. Δεν έχουμε κοινή καθημερινότητα, αλλά έχουμε δυνατά συναισθήματα».

Διαβάστε εδώ όλη τη συνέντευξη της Σμαράγδας Καρύδη στο bovary.gr

Διαβάστε εδώ όλη τη συνέντευξη του Γιώργου Καπουτζίδη στο bovary.gr