NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΣΤΟ INSTAGRAM

Η απίστευτη ομοιότητα του Γιάννη Βούρου με το γιο του σε φωτογραφία που ανέβασε ο ηθοποιός


Μια πολύ ζεστή και ισορροπημένη σχέση ενώνει τον Γιάννη Βούρο με τους γιους του, Στέφανο και Αλέξη.

Ο ηθοποιός στηρίζει κάθε τους βήμα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκφράσει δημόσια το πόσο υπερήφανος είναι για την πρόοδό τους και την προσωπικότητα που έχουν «χτίσει».

Ο Γιάννης Βούρος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιου του Αλέξη που έφυγε από την Αθήνα για σπουδές.

 «Οταν το καμάρι σου φεύγει για σπουδές και χαμογελάει» ήταν η λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία που ο ηθοποιός ανήρτησε λογαριασμό του.

 

 

Ο Αλέξης Βούρος έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον χώρο του αθλητισμού και η μία διάκριση έρχεται μετά την άλλη.

Η ομοιότητα του γιου του Γιάννη Βούρου -από τον γάμο του με τη Λένα Κώνστα- με τον μπαμπά του, είναι εμφανής.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό People, ο Γιάννης Βούρος είχε μιλήσει για τους γιους του:

«Ο Στέφανος συνεργάζεται με δύο διαφημιστικές εταιρείες. Σπούδασε εδώ, έκανε μεταπτυχιακό στο Εδιμβούργο, πάλεψε με το βιογραφικό του πόρτα – πόρτα. Είχε το περιθώριο να εργαστεί στο γραφείο μου όσο ήμουν βουλευτής, αλλά και με το 67% ποσοστό της αναπηρίας του (έχει γεννηθεί με δυσμορφία στα δάχτυλα των άνω και κάτω άκρων) θα μπορούσε να είναι βολεμένος στο δημόσιο. Ή να είχε αυτοκίνητο με πινακίδες χωρίς δασμούς. Αλλά δεν είμαστε αυτής της νοοτροπίας. Κουβαλάμε τη σημαία της αξιοπρέπειας και του μάχιμου στη ζωή. Όχι του κηφήνα. Ο Αλέξης είναι ο αθλητής της οικογένειας. Νομίζω ότι έχει γεννηθεί για τον αθλητισμό!».

Φωτογραφίες που κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει ο Γιάννης Βούρος με το γιο του: