Instagram/duckusername
Instagram/duckusername
ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΣΤΙΚΗ

Γυναίκα με ένα χέρι φτιάχνει την πιο τέλεια στολή για το Halloween αναδεικνύοντας την αναπηρία της


Και το βραβείο του πιο έξυπνου και με χιούμορ τρομακτικού κουστουμιού πάει στη Lauren.

Είναι η δεύτερη φορά που αυτή η γυναίκα γίνεται viral, χάρη στην ευφυία και το χιούμορ που τη διακατέχουν. Δύο στοιχεία που, απ' ότι φαίνεται, πραγματικά πρέπει να έχει σε αφθονία. 

Τη γνωρίσαμε ως την γυναίκα με το πιο έξυπνο βιογραφικό στην εφαρμογή διαδικτυακών γνωριμιών Τinder. Εκεί, στην περιγραφή του προφίλ της, έγραφε «Χέρια 1/2'- προσωπικότητα 20/10». 

Η Lauren έχασε το χέρι της πριν από ένα χρόνο σε ένα τροχαίο. Για την ακρίβεια, καθώς οδηγούσε μηχανή, έχασε τον έλεγχο και εκσφενδονίστηκε από το όχημα, πέφτοντας πάνω σε μια πινακίδα με τέτοιο τρόπο που το ένα της χέρι ακρωτηριάστηκε.  

Η 21χρονη όχι απλώς δεν άφησε τη συγκεκριμένη αναπηρία να επηρεάσει τη ζωή της, αλλά έμαθε να αυτοσαρκάζεται γι' αυτή και σε πολλές περιπτώσεις να την κάνει προτέρημα! 

 

 

 

 

 

 

Με την τελευταία της φωτογραφία στο Instagram, μας απέδειξε, για άλλη μια φορά, το σαρωτικό της χιούμορ.

Σε αυτή τη βλέπουμε με το αυτοσαρκαστικό -respect- κουστούμι της για το Halloween. Τι έχει κάνει; Έχει δέσει το χέρι της με επιδέσμους, το έχει βάψει με ψεύτικο αίμα ώστε να φαίνεται σαν να έχει μόλις κοπεί. Φυσικά έχει πάνω από 5.000 likes και αμέτρητα comments που εξυμνούν την εφευρετικότητα και τον ισοπεδωτικό αυτοσαρκασμό της. 

 

 

Δεν αξίζει απλώς το βραβείο της πιο φανταστικής στολής για το Halloween, αλλά και ένα τεράστιο «μπράβο» για τη δυναμική στάση ζωής που έχει.