NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΦΑΡΟΥ

Η Μαρία Ναυπλιώτου παραδίδει μαθήματα στιλ- Με total black look σε πρεμιέρα


Τη φετινή θεατρική σεζόν, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Νίκος Ψαρράς, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος συναντιούνται επί σκηνής με αφορμή ένα πολυβραβευμένο έργο: το θρίλερ-μαύρη κωμωδία του Κόνορ Μακφέρσον, «Ο Φάρος».

Το βράδυ της Τρίτης 17 Οκτωβρίου, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι από τον πολιτικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο.

Η Μαρία Ναυπλιώτου ήταν μια παρουσία που ξεχώρισε. Με ανεπιτήδευτη κομψότητα, παρέδωσε μαθήματα στιλ.

«Δεν πάτησα πάνω στην εμφάνισή μου, αλλά ομολογώ ότι ήταν πάντα θέμα προς συζήτηση. Λες και είχα κάνει κάτι εγώ γι΄αυτό. Δεν μπήκα στον πειρασμό να την χρησιμοποιήσω για να μην γίνω διάττων αστέρας. Δούλεψα σκληρά.  (...) Τώρα στα 48 μου λέω, τι ωραία, είμαι καλά κι έχω κι άλλα ταξίδια να κάνω. Κλείνω πιο εύκολα τις καταπακτές μου με τα φαντάσματα. Εχω μεγαλύτερη σιγουριά για τον εαυτό μου. Στα 25 μου, που η ομορφιά μου ήταν κάτι το λαμπερό, δεν ένιωθα έτσι. Μια φίλη μου λέει ότι η καλλονή δεν χάνεται όσο ο άνθρωπος είναι καλά με τον εαυτό του. Κι όσο μεγαλώνω το πιστεύω όλο και πιο πολύ. Τώρα αισθάνομαι πιο ήσυχη από ποτέ» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο bovary.gr και τη Μυρτώ Λοβέρδου, η ηθοποιός για τη σχέση με τον εαυτό της. 

Τώρα στα 48 μου λέω, τι ωραία, είμαι καλά κι έχω κι άλλα ταξίδια να κάνω

Με total black look -μαύρη παντελόνα, μαύρο τοπ και μαύρο μακρύ blazer-, έκλεψε τις εντυπώσεις. Το κόκκινο κραγιόν συμπλήρωσε με απόλυτα σαγηνευτικό τρόπο την φινετσάτη εμφάνισή της. 

«Δεν ξέρω αν ήμουν όμορφη από μικρή. Στο σπίτι δεν το συζητούσαμε ποτέ. Κι οι γονείς μου ήταν όμορφοι, αλλά δεν μάθαμε να δίνουμε σημασία στην εξωτερική εμφάνιση. Νομίζω ότι θεωρούσαμε δεδομένη την ομορφιά στην οικογένειά μου. Προσωπικά την ανακάλυψα όταν μπήκα στο θέατρο. Γιατί πριν, στον χορό, και ακέφαλη να είσαι, μάλλον δεν θα το προσέξουν -το σώμα κυριαρχεί. Στο θέατρο είναι αλλιώς. Το συνειδητοποίησα μπαίνοντας στη σχολή. Ηταν λίγο σοκαριστικό. Είχα μάθει να δουλεύω από μέσα προς τα έξω και όχι από έξω προς τα μέσα και ξαφνικά αναφέρονταν σε κάτι το οποίο πραγματικά πίστευα ότι δεν θα μου χρησίμευε σε τίποτα. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν χρησιμοποιήσει την ομορφιά τους. Εγώ όχι. Δεν είχα συνείδηση του πράγματος. Αργησα να το εκτιμήσω. Μάλλον περισσότερο τώρα το εκτιμάω που θα το αποχαιρετίσω».

(Διαβάστε εδώ όλη τη συνέντευξη της Μαρίας Ναυπλιώτου στο bovary.gr).

 

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency