Instagram/khloekardashian
Instagram/khloekardashian
20|10|2017 15:53
SHARE
ΑΦΙΛΤΡΗ ΚΛΟΕ

Η αρετουσάριστη φωτογραφία της Κλόε Καρντάσιαν που κάνει το γύρο του κόσμου- Σχεδόν αγνώριστη


Ένας φαν έβγαλε μια αθώα selfie με την Κλόε Καρντάσιαν και το ίντερνετ έχει τρομάξει να τη γνωρίσει. 

Όπως κάθε μέλος της γνωστής reality οικογένειας της Αμερικής, έτσι και την Κλόε Καρντάσιαν έχουμε συνηθίσει να τη βλέπουμε αψεγάδιαστη. Ειδικά μετά την ολοκληρωτική της fitness μεταμόρφωση σπάνια εμφανίζεται απεριποίητη. 

Πάντα τη βλέπουμε βαμμένη και με καλοχτενισμένα μαλλιά ενώ οι φωτογραφίες στο Instagram είναι προσεγμένες ώστε να δείχνει την πιο όμορφη πλευρά του εαυτού της. 

 Να όμως που, απο κοντά και χωρίς φίλτρα, η αληθινή Κλόε, λίγη σχέση έχει με την Κλόε που βλέπουμε στο reality show και το Instagram. 

Τουλάχιστον αυτό φαίνεται από την φωτογραφία που ανέβασε μια φαν της στο Instagram. Στη φωτογραφία η οποία έχει τραβηχτεί κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπάσκετ, η Kλόε ποζάρει με τους θαυμαστές της. Στην ουσία εκείνη είναι που κρατάει το κινητό. Τα μαλλιά της είναι χωρίς τρέσες, το μακιγιάζ της πιο φυσικό και το χαμογελό της πιο γλυκό.

Βέβαια, δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήτητο πόσο δε μοιάζει με την Κλόε που βλέπουμε στο Instagram. Έτσι, η ενότητα των comments έχει πλημμυρίσει με σχόλια που τονίζουν πόσο διαφορετική στην καλύτερη και πόσο τρομακτική στη χειρότερη, είναι στην πραγματικότητα.

 

«Ουάου, μοιάζει εντελώς διαφορετική χωρίς φίλτρα. Είναι ωραίο όμως να τη βλέπεις να χαμογελάει αληθινά χωρίς να κάνει duck face», σχολίασε εύστοχα ένας.

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι η 33χρονη reality star είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον 26χρονο μπασκετμπολίστα Tristan Thompson.