apimages
apimages
ΕΠΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ

Το καινούριο κέρινο ομοίωμα της Lady Gaga είναι σαν να έχει βγει από τον χειρότερο σου εφιάλτη


Το μουσείο κέρινων ομοιομάτων της Λίμας θέλησε να προσθέσει στη συλλογή του και τη Lady Gaga. Μόνο που κάτι πήγε (κυριολεκτικά) πολύ στραβά. 

Όλοι έχουμε φωτογραφίες στις οποίες έχουμε βγει απαράδεκτοι (θέλεις η πόζα; Θέλεις ο φωτισμός; Θέλεις το λάθος κλικ, τη λάθος στιγμή; Κοινώς δε βλεπόμαστε). Φανταστείτε λοιπόν κάποιος να πάρει τη χειρότερη φωτογραφία σας και να τη χρησιμοποιήσει σαν πρώτη ύλη για να φτιάξει ένα κέρινο ομοίωμα σας. Με άλλα λόγια, να επενδύσει χρόνο (και κερί) για να φτιάξει κάτι που δεν είναι, αλλά κάπως φέρνει στη χειρότερη εκδοχή του εαυτού σας. 

Ίσως κάτι τέτοιο να έγινε με το ομοίωμα της Lady Gaga που φτιάχτηκε για το μουσείο των κέρινων ομοιομάτων στη Λίμα, στο Περού. Δε μπορούμε να φανταστούμε άλλη πηγή έμπνευσης γι' αυτό το αποτέλεσμα.

 

Όπως καταλαβαίνετε, το Twitter έχει ταραχτεί. «Πως γίνεται κάποιος να πληρώθηκε για να φτιάξει ένα ομοίωμα της Lady Gaga που μοιάζει έτσι;», έγραψε ένας.

Οκ, έχουμε ξαναδεί αποτυχημένα κέρινα ομοιώματα, αλλά αυτό είναι ο King of the world των αποτυχημένων κέρινων ομοιωμάτων. Και εντάξει την κακή φωτογραφία τη σβήνεις ή την κρύβεις. Ένα άγαλμα απο κερί πως το ξεφοφτώνεσαι; 

Όχι δεν είναι κάποιο κακόγουστο αστείο. Είναι ένα άγαλμα που όντως φτιάχτηκε για να εκτεθεί σε μουσείο. Υποθετικά πάντα είναι εμπνευσμένο από μια από τις πιο χαρακτηριστικές και αμφιλεγόμενες εμφανίσεις της 32χρονης performer. Αυτής με το φόρεμα από κρέας, το 2010. 

 

 

Δεν είναι καν κακό. Είναι ένα κακέκτυπο ενός ήδη κακού κέρινου ομοιώματος της Lady Gaga ή όπως γράφει και ο συγκεκριμένος χρήστης στο Τwitter, «Είναι ένα κέρινο ομοίωμα από μια εξωγήινη κατσαρίδα που σκότωσε τη Lady Gaga και φοράει το δέρμα της». 

 

 

Ακόμα δεν έχουμε πληροφορίες σχετικά με αντιδράσεις της ίδιας της Lady Gaga. Πιθανολογούμε πως, αν το έχει δει, ακόμα είναι σε κατάσταση σοκ.