Apimages
Apimages
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Γιατί η Nικόλ Κίντμαν δεν επιλέγει πλέον ταινίες με αυτό το θέμα


Φέτος είναι αδιαμφισβήτητα η χρονιά της Νικόλ Κίντμαν. Η 50χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ κατάφερε μέσα σε μια χρονιά να κάνει το αδύνατο. 

Ελαβε την τέταρτη υποψηφιότητά της για Οσκαρ, κέρδισε βραβείο Emmy για τον καλύτερο γυναικείο ρόλο σε τηλεταινία ή μίνι σειρά για την σειρά «Big Little Lies» του ΗΒΟ, ήταν η πιο λαμπερή και περιζήτητη ηθοποιός του Φεστιβάλ Καννών όπου 2 από τις 4 ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούσε βραβεύτηκαν, μεταξύ αυτών και του Γιώργου Λάνθιμου, και φυσικά κέρδισε τον... Χρυσό Φοίνικα του στιλ με τις επικές εμφανίσεις της.

Την είδαμε ως δυναμική διευθύντρια ενός οικοτροφείου θηλέων στον αμερικανικό εμφύλιο, στο «The Beguiled» της Σοφία Κόπολα, στον δεύτερο κύκλο της αστυνομικής μίνι σειράς «Top of the Lake» της Τζέιν Κάμπιον, αναμένουμε να την απολαύσουμε στη νέα ταινία του Τζον Κάμερον Μίτσελ, «How to talk to girls at parties» και κυρίως, ανυπομονούμε για την πρώτη της συνεργασία με τον Γιώργο Λάνθιμο στο «The killing of a sacred dear».

Η Νικόλ Κίντμαν λοιπόν έχει αρκετούς λόγους να είναι περήφανη για τα κατορθώματά της και μάλιστα θα τιμηθεί από το περιοδικό Glamour ως γυναίκα της χρονιάς. 

Δεν θα την δείτε όμως ποτέ ξανά σε μια ταινία εκδίκησης. Στην πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Glamour, η Νικόλ Κίντμαν αποκάλυψε ότι ενδιαφέρεται περισσότερο για τους χαρακτήρες που επιλέγουν να σταθούν στα πόδια τους παρά για ρόλους που αναζητούν εκδίκηση. 

Οπως δήλωσε, αυτές τις αξίες εφαρμόζει και στη ζωή της. «Μου αρέσει να υποδύομαι γυναίκες που με κάποιο τρόπο βρίσκουν τον δρόμο τους» σημείωσε χαρακτηριστικά. «Δεν μου αρέσει να αναζητώ εκδίκηση γιατί δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Συνήθως δεν επιλέγω ταινίες που έχουν να κάνουν με αυτό το θέμα» τόνισε. 

Επίσης η ηθοποιός δήλωσε ότι θα ήθελε να παίξει σε μια κωμωδία καθώς σχεδόν όλοι την θέλουν σε δραματικούς ρόλους. 

«Θα ήθελα πολύ να μπορέσω να κάνω κωμωδία. Ποτέ δεν μου το προτείνουν. Πάντα μου προτείνουν δράματα», είπε. 

Διαβάστε επίσης: Η Νικόλ Κίντμαν αποθέωσε το total black- Με σέξι σκίσιμο που αναδείκνυε τα πόδια της