Η Μίλα Κούνις αποκάλυψε το λόγο που δε θα κάνει άλλα παιδιά | 0 bovary.gr
Η Μίλα Κούνις αποκάλυψε το λόγο που δε θα κάνει άλλα παιδιά | 0 bovary.gr
05|11|2017 11:10
SHARE
ΜΙΛΑ ΚΟΥΝΙΣ

Η Μίλα Κούνις αποκάλυψε το λόγο που δε θα κάνει άλλα παιδιά


Η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ είναι γονείς 2 παιδιών. Και (μάλλον) αυτό θα παραμείνουν. 

Πρόκειται για ένα από τα πιο «προσγειωμένα» ζευγάρια του Χόλιγουντ και αυτή την ιδεολογία έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν και για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους. Πρόσφατα, για παράδειγμα, λέγαμε για τον λόγο που αποφάσισαν να μην πάρουν δώρα στα παιδιά τους τα Χριστούγεννα. 

Η 34χρονη σταρ δε διστάζει να μιλάει δημοσίως για το θέμα της μητρότητας και να παραδέχεται και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει πλέον ως μητέρα. «Τα παιδιά είναι εντελώς τρελά!», έχει πει σε συνέντευξή της. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη, στο περιοδικό People, όταν ερωτήθηκε αν πρόκειται να κάνει άλλα παιδιά απάντησε αρνητικά. Γιατί;

 


Εδώ μαζί με τον σύζυγό της, Άστον Κούτσερ σε μια ανάρτηση του Κούτσερ στο Instagram. 

Επειδή, όπως εξήγησε, δε θέλει να νιώθει ότι η ζωή της είναι μόνο τα παιδιά της. Στο παρελθόν έχει ξαναυπερασπιστεί τη σημασία του να είσαι γονιός, αλλά παράλληλα να έχεις ζωή. Όπως έχει δηλώσει, μάλιστα, θεωρεί ότι το να συνεχίσει να είναι μια ευτυχισμένη γυναίκα με μια επιτυχημένη καριέρα είναι καλό, τόσο για εκείνη, όσο και για τα παιδιά της, τη Wyatt και τον Dimitri. 

«Θα μείνω στα δύο παιδιά», είπε. «Έχω ακούσει ότι η μετάβαση από τα δύο στα τρία είναι πάρα πολύ δύσκολη», εξήγησε. 

«Είναι δύσκολο όταν τα παιδιά είναι παραπάνω σε αριθμό από τους γονείς», συμπλήρωσε. «Μέχρι στιγμής, είμαστε καλά. Δύο ζευγάρια χέρια, δύο ζευγάρια μάτια. Δύο άνθρωποι, δύο παιδιά», είπε συμπληρώνοντας ότι μόνο αν μεγάλωναν τα παιδιά που έχει τώρα, ίσως να ήταν πιο εύκολο να κάνει και τρίτο. 

«Οταν έχεις δύο παιδιά, αυτά μεγαλώνουν, γίνονται το ένα 10 και το άλλο 8, παίζουν μεταξύ τους και προσέχουν το ένα το άλλο», δήλωσε και η αλήθεια είναι πως ο τρόπος σκέψης της σχετικά με τη μητρότητα είναι αρκετά ανακουφιστικός. Γιατί;

Επειδή, όπως είπαμε και παραπάνω, είναι ειλικρινής. Δεν προσπαθεί να το παίξει σούπερ μαμά. Πιστεύει ότι οι γυναίκες πρέπει να μπορούν να τα έχουν όλα: και παιδιά και ζωή. Όπως έχει δηλώσει το 2016, σε συνέντευξη της, είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις την ισορροπία μεταξύ αυτών των δύο. 

«Μια γυναίκα που αισθάνεται ευτυχισμένη και πλήρης, μόνο τότε μπορεί να είναι καλύτερη μητέρα. Στo τέλος της ημέρας, οφείλεις να νιώθεις χαρούμενη με αυτό που είσαι και κάνεις».