Εκθαμβωτική: Η Αντζελίνα Τζολί με ασημένιο φόρεμα και κόκκινο κραγιόν | 0 bovary.gr
Εκθαμβωτική: Η Αντζελίνα Τζολί με ασημένιο φόρεμα και κόκκινο κραγιόν | 0 bovary.gr
ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ

Εκθαμβωτική: Η Αντζελίνα Τζολί με ασημένιο φόρεμα και κόκκινο κραγιόν


H μία εντυπωσιακή εμφάνιση μετά την άλλη για την Αντζελίνα Τζολί.

Δεν είναι μόνο οι στιλιστικές της επιλογές που την κάνουν να λάμπει στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Ειναι το φωτεινό της χαμόγελο που καθρεπτίζει την καλή της ψυχολογία.

Τα δύσκολα δείχνουν να έχουν περάσει για εκείνη. Η εμφάνισή της στην τελετή απονομής των ετήσιων Ηοllywood Film Awards ήταν απλά εκθαμβωτική.

Με μια ασημί, μεταξωτή τουαλέτα με την υπογραφή του οίκου Jenny Packham, κοσμήματα Tiffany & Co (διαμαντένιο κολιέ και ασορτί σκουλαρίκια), κατακόκκινο κραγιόν και χαλαρό κυματισμό στα μαλλιά της έκλεψε την παράσταση.

Η Αντζελίνα Τζολί παρέλαβε το βραβείο ξενόγλωσσης ταινίας για το φιλμ «First They Killed My Father» («Πρώτα σκότωσαν τον πατέρα μου»).

Η ταινία παραγωγής του δικτύου Netflix σκηνοθετήθηκε από την Τζολί και αναφέρεται στη ζωή της ακτιβίστριας Loung Ung, από την ηλικία των πέντε χρόνων όταν την εξουσία ανέλαβαν οι Κόκκινοι Χμερ.
«Η ταινία δεν θέλει να εκφράσει τους φόβους του παρελθόντος. Θέλει να υμνήσει την δύναμη ψυχής, την καλοσύνη και το ταλέντο των ανθρώπων της Καμπότζης. Χωρίς την Καμπότζη, μπορεί να μην είχα γίνει ποτέ μητέρα.

Κομμάτι της καρδιάς μου είναι και θα είναι πάντα σε αυτή τη χώρα. Και μέρος αυτής της χώρας θα είναι πάντα μαζί μου: ο Maddox» έχει δηλώσει για την ταινία η Αντζελίνα Τζολί.

]

Φωτογραφίες: Associated Press